ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΚΟΙΜ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΣΚΑΡΑ ΤΣΙΠΡΑ

Περίπου πρίν 3 χρόνια, το 2011, ήταν "της μόδας" τα Αγανακτισμένα πρόβατα σε Ελλάδα και εξωτερικό να βρίσκονται υποταγμένα στα καλέσματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και να φωνασκούν διαμαρτυρόμενοι σχετικά με την επικρατούσα θλιβερή κατάσταση λαμβάνοντας την ιδέα από τους αγανακτισμένους της Αργεντινής.

Στην Αθέατη γνώση έχουμε αναφερθεί παλαιότερα για την προώθηση του κινήματος των αγανακτισμένων η οποία έγινε βάση των σχεδίων που αναφέρονται στα 25 Πρωτόκολλα του Σαμαέλ τα οποία βιώνουμε κατά γράμμα εδω και ενα αιώνα. 

Το ψευτοαριστερό κόμμα του Σύριζα, με αρχηγό του τον εντολοδόχο προβατόσχημο λύκο Αλέξη Τσίπρα, είχε ως στόχο να ανεβάσει τα ποσοστά του- πράγμα το οποίο πέτυχε ξεσηκώνοντας τους Γκοίμ στις πλατείες με τις κατσαρόλες και τα κουταλια στα χέρια να χτυπούν και να φωνάζουν συνθήματα του τύπου:
«Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω. Ουστ!» «Κάφτε το μπουρ#έλο τη Βουλή!» «Καλύτερα μια ώρα, στο Σύνταγμα μαζί, παρά 40 χρόνια, λαμόγια στη Βουλή.» 
Ολόκληρο το σύστημα προωθούσε να έρθει στην Ελλάδα μια αριστερή κυβέρνηση από το 2012, και όπως ήταν αναμενόμενο το κατάφερε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σήμερα. Μια ψευτοαριστερή κυβέρνηση που θα προωθήσει με ακόμη περισσότερο ζήλο την ήδη υπάρχουσα Νέα Τάξη Πραγμάτων, καταστρέφοντας την Παιδεία, υλοποιώντας την εντελώς άγνωστη σε πολλούς Ατζέντα 21, νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, γάμους ομοφυλοφίλων και προωθώντας Αθεία και πανθρησκέια σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Το κίνημα των Αγανακτισμένων, το οποίο εξαφανίστηκε εδώ και δύο χρόνια όλως περιέργως, το βλέπουμε να επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο για να υποστηρίξει την κυβέρνηση του Σύριζα.
Η λιτότητα είναι πλέον παρελθόν! Η απάθεια των Αγανακτισμένων εδω και δύο χρόνια φανερώνει την "ανάπτυξη" που έχει επέλθει στη χώρα μας από την "επιτυχημένη συγκυβέρνηση Σαμαροβενιζέλου". Πλέον όλοι τρώμε με χρυσά κουτάλια!
Ο λαός θα συγκεντρωθεί στις πλατείες χωρίς να χτυπάει πλέον τις κατσαρόλες με τα κουτάλια όπως παλιά - επειδή είναι πλέον "χορτάτος" από υποσχέσεις.
Αυτοί οι οποίοι έβγαιναν τότε να κατηγορήσουν την κυβέρνηση Πασόκ, και μετέπειτα τη ΝΔ, σήμερα από τα ίδια κέντρα εξουσίας είναι έτοιμοι να φωνάξουν ΖΗΤΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!!και η νέα κυβέρνηση Σύριζα με το μοντέλο Μαντούρο της Βενεζουέλας.
Τα πρόβατα του Τσίπρα, και τα γίδια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων του Καμένου, θα συγκεντρωθούν στο κάλεσμα των Αρχηγών τους - όπου θα στηρίξουν την κυβέρνηση την ημέρα που θα πραγματοποιείται υποτίθεται επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης (και όχι μνημονίου όπως αναφέρουν πολλοί στο Σύριζα), και φυσικά, όλα αυτά χωρίς δακρυγόνα και οπλισμένους Αστυνομικούς σε μια ελεγχόμενη διαδήλωση υπέρ της Αριστεροδεξιάς συγκυβέρνησης.
Μπορεί όμως μια κυβέρνηση να επαναδιαπραγματευτεί τη Δανειακή σύμβαση; 
Μας λένε ότι δεν θα καταργήσουν ή επαναδιαπραγματευτούν το Μνημόνιο, αλλά τη δανειακή σύμβαση. Η Ελλάδα με την Δανειακή Σύμβαση που έχει υπογράψει δεν έχει δικαίωμα επαναδιαπραγμάτευσης. 
Το μνημόνιο έιναι ενα δευτερεύουσας σημασίας κείμενο που απλά περιέχει τους όρους εφαρμογής της Δανειακής Σύμβασης, η οποία Δανειακή Σύμβαση έχει δεμένη την Ελλάδα χειροπόδαρα.
Οι γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που προβλέπονται αυτούσιες στα παραρτήματα του ν. 4111/2013 (ΦΕΚ Α 18/25-1-2013, σελ. 358 επ.) είναι πλέον στα χέρια των δανειστών. 
Σε αυτές, μεταξύ άλλων, δηλώνεται ότι το ελληνικό κράτος παραιτείται, επίσημα και αμετάκλητα, από κυριαρχικά δικαιώματα, ακατάλυτες πρόνοιες του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου και του «δικαίου της ανάγκης» αλλά και από το δικαίωμα επαναδιαπραγμάτευσης της δανειακής σύμβασης. 
Ομως οι γκοίμ θα βρίσκονται εκεί, να στηρίξουν και να ενισχύσουν μια ψευτοαριστερή κυβέρνηση η οποία τους προσκαλεί να συγκετρωθούν στις πλατείες για να τους δώσει ελπίδα πουλώντας τους φούμαρα. 
Η σελίδα στο Facebook EΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ αναφέρει:
Στηρίζουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και απαιτούμε να εφαρμόσει το πρόγραμμά της για ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!
Η σελίδα, ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ υποστηρίζεται από την ίδια την κυβέρνηση. 
Ο Περικλής Δανόπουλος και Κώστας Πουλής ανήκουν στην Συντονιστική Ομάδα Κινημάτων. Αυτή η σελίδα στήθηκε από τους δύο προαναφερθέντες διαχειριστές οι οποίοι συμμετείχαν και στο κίνημα της πλατείας του 2011. Η σελίδα, η οποία έχει συγκεντρώσει περίπου 50.000 ΝΑΙ μέχρι στιγμής για την συγκέντρωση, αναφέρει τα εξής:
Την ώρα που η Ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του Ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος και Λευκού πύργου, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί. Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες στην "πολιτισμένη" Ευρώπη. Η ημερομηνία του συλλαλητηρίου (Τρίτη 17 Φεβρουαρίου) είναι ενδεικτική και θα οριστικοποιηθεί όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία της συνδιάσκεψης.
Το σχέδιο λοιπόν φίλοι μου, ήταν να έρθει στα πράγματα μια Αθεη αριστερή κυβέρνηση με ενα πρόσωπο αγαπητό στο ευρύ κοινό. Πράγμα το οποίο επετεύχθει.
Με ενα παρόμοιο τρόπο θα ξεσηκώσούν ξανά τα γίδια σε ολόκληρο τον πλανήτη - αφού πρώτα θα έχουν απογοητευτεί παντελώς από τις άχρηστες και πουλημένες κυβερνήσεις που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από την μεταπολίτευση και μετά στην Ελλάδα, αναζητώντας ένα παγκόσμιο ηγέτη που θα τους σώσει από την καταστροφή που θα επέλθει. 
Οσοι νομίζουν ότι βρισκόμαστε στο πιό χαμηλό σκαλοπάτι της εξαθλίωσης, πλανώνται πλάνην οικτράν.

atheatignosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου