ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Η “πολυτεχνειοφοβική” ΝΔ

 Τόλμησε μία νεαρά, μέλος της ΝΔ και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον κ. Κουμουτσάκο να γράψει (εάν είναι δικό της) στο facebook, κάτι σχετικά με το Πολυτεχνείο, το οποίο δεν εντασσόταν στο "εορτασικό πνεύμα" της ημέρας, και έγινε ο κακός χαμός. Πρόκειται για την Έλλη Παπαγγέλη, η οποία δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της ένα κείμενο το οποίο ανάμεσα στα άλλα έλεγε ότι " Το Πολυτεχνείο είναι ο θεμέλιος λίθος της απόλυτης ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς στην μεταπολίτευση. Ιδίως μετά το 1981, όταν ο καταστροφικός Παπανδρεϊσμός ανέλαβε τα ηνία διακυβέρνησης της χώρας, οδηγώντας της στον εκτροχιασμό". Όχι κάτι ιδιαίτερα σκληρό όπως καταλαβαίνετε...
Ακολούθησαν τα γνωστά. Τα διάφορα watchdogs της αριστεράς στα κοινωνικά δίκτυα άρχισαν τις καταγγελίες, τις οποίες άμεσα υιοθέτησαν όλα τα αριστερόστροφα media και έγινε ο κακός χαμός.

Η Νέα Δημοκρατία με την σειρά της ακολουθώντας την πατροπαράδοτη τακτική της, αμέσως άδειασε την μικρή. Χαρακτηριστικότερη η στάση του Γ. Κουμουτσάκου.
Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, καταδίκασε την «κατάπτυστη», όπως την χαρακτήρισε, ανάρτηση της 26χρονης ΟΝΝΕΔίτισσας, η οποία ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Βορείου Τομέα Αττικής με το συνδυασμό του ίδιου του κ. Κουμουτσάκου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2014. Στην ανάρτησή του, ο κ. Κουμουτσάκος αναφέρει επί λέξει: «Για το θέμα Παπαγγελή έχω να πω μόνον αυτό: το ότι κατέβασε την κατάπτυστη ανάρτηση δεν αρκεί. Οφείλει να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη».
Και λίγα της λέει. Προκειμένου να ικανοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ που άλλωστε συγκυβερνά με την ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά, καλό θα ήταν να υποχρεώσουν την κοπέλλα να ντυθεί στα μαύρα, να βάλει μαντίλα και να πάει έρπηνγκ ή στα γόνατα στο άγαλμα της κεφαλής Σβορώνου να καταθέσει στεφάνι και μετά να το καθαρίσει με τα δακρυά της.
Έτσι ίσως συγκινηθούν και πεισθούν όλοι αυτοί τους οποίους η ΝΔ επί 40 και κάτι χρόνια έχει μάθει να "γλύφει".
Πέραν όμως του αστείου της όλης υπόθεσης (στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το γεγονός του ότι όπως μαθαίνουμε η συγκεκριμένη κυρία της ΟΝΝΕΔ προφανώς δεν ξέρει σε ποιό κόμμα είναι), υπάρχει και η ουσία. Και αυτή βρίσκεται στο ότι η ΝΔ εξακολουθεί να περπατά στα βήματα της ενδοτικότητας έναντι της αριστεράς και της πλήρης υιοθέτησης των αριστερών ιστορικών ιδεολογημάτων, εφαρμόζοντας στην πράξη μια τακτική καταστολής κατά όποιου τα αμφισβητει. Δεν περιμέναμε να το μάθουμε τώρα φυσικά, απλά συνεχώς το επιβεβαιώνει διαψεύδοντας όποιους θα ήθελαν να ισχυρίζονται ότι είναι δεξιά.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου