ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΑ SA-18 Τα ρίχνουν "σαν τις μύγες": Ακόμα δύο ουκρανικά μαχητικά καταρρίφθηκαν


Δύο ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη, ένα υποστρατηγικής κρούσης Su-24 κι ένα εγγύς υποστήριξης Su-25, το οποίοα έσπευσαν σε βοήθεια των ουκρανικών δυνάμεων που επιχειρούν να αποκλείσουν το Ντόνετσκ, καταρρίφθηκαν από τις δυνάμεις αυτοάμυνας των ρωσόφωνων.
Καμία από τς δύο καταρρίψεις δεν επιβεβαιώθηκε από το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας αλλά το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων δημοσίευσε την φωτογραφία των συντριμμιών του Su-24 να καπνίζουν.
Η κατάρριψη έγινε επάνω από την πόλη Dzerzhinsk.
Το αεροσκάφος ερχόταν από τα βόρεια από την περιοχή της Horlivka και πήγαινε να βομβαρδίσει τις συστοιχίες ρουκετοβόλων BM-21 που είχαν στήσει οι δυνάμεις αυτοάμυνας πριν εξαπολύσουν το φονικό πυρ που τσάκισε την ουκρανική φάλαγγα τεθωρακισμένων και έσπειρε το θάνατο, όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το defencenet.gr (διαβάστε σχετικά εδώ).
Φαίνεται ότι οι δυνάμεις αυτοάμυνας ανέμεναν τα μαχητικά για τον λόγο αυτό μόλις εμαφνίστηκαν ομάδες με MANPADS SA-18 εκτόξευσαν δύο βλήματα με τα αποτελέσματα που βλέπουμε.
Ενωρίς το πρωί είχε καταρριφθεί ένα Su-25 της ουκρανικής Αεροπορίας, η οποία με αυτό τον ρυθμό, μέχρι τον Σεπτέμβριο που καταρρίπτονται τα μαχητικά της, μέχρι τον Σεπτέμβριο θα πάψει να υπάρχει...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου