ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Άνθρακες ο θησαυρός: Ούτε ένα στοιχείο από ΗΠΑ για το Boeing

Στην αποκάλυψη μιας κλασικής επιχείρησης παραπληροφόρησης και αποπληροφόρησης από συγκεκριμένα κέντρα των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφορίων, και τους δορυφόρους τους όπως το STRATFOR και πολλούς "πρόθυμους" παγκοσμίως και βέβαια εν Ελλάδα όπου είχαμε μπαράζ προπαγάνδας υπέρ των νεοναζιστών του Κιέβου (από τα ίδια ελληνικά ΜΜΕ που διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τη "νενοαζιστική" Χρυσή Αυγή) εξελίχθηκε περίφημη ενημέρωση από Αμερικανούς αξιωματούχους για τις αποδείξεις περί κατάρριψης του Boeing 777 από ρωσόφωνους επαναστάτες.
 
Η ενημέρωση των Αμερικανών (κανένας δεν βγήκε επωνύμως να μιλήσει όπως βγήκαν οι Ρώσοι ομολογοί τους), δεν υπήρξε ούτε ένα (1) στοιχείο.
 
Και η υπόθεση θυμίζει πλέον όχι απλώς τον όλμο που ρίχθηκε στην αγορά του Σεράγεβο το 1995 με τους δεκάδες νεκρούς που προκάλεσε την επέμβαση του ΝΑΤΟ κατά των Σέρβων και την ρίψη των χημικών από ισλαμιστές πράκτορες της Τουρκίας, πέρσι σε προάστειο της Δαμασκού, αλλά και τις διαβεβαιώσεις των δυτικών υπηρεσιών για το "τεράστιο ετοιμοπόλεμο χημικό οπλοστάσιο του Ιράκ το 2003" το οποίο απλά δεν υπήρχε και χρησιμοποιήθηκε ως αφορμή για την εισβολή στην μεγάλη αραβική χώρα και την τραγωδία που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
 
Ολες τις προηγούμενες ημέρες μιλούσαν για εντοπισμό από δορυφόρο της εκτόξευσης από τις θέσεις των φιλορώσων αντάρτων. Δεν έδωσαν στην δημοσιότητα τίποτα. Ούτε μία δορυφορική λήψη.
 
Παραδέχθηκαν ότι δεν έχουν κανένα στοιχείο για την εμπλοκή της Ρωσίας.
 
Δεν απάντησαν για τα ουκρανικά Su-25 τα οποία βρέθηκαν να πετάνε μαζί  με το μαλαισιανό Boeing στο ίδιο ύψος και σε ελάχιστη απόσταση από αυτό την ώρα που καταρρίφθηκε, όπως αποκάλυψαν με αδιάψευστα στοιχεία οι αξιωματούχοι του ρωσικού υπουργείου Αμυνας στην συνέντευξή τους πριν δύο ημέρες.
 
"Δεν έχουμε ονόματα, δεν ξέρουμε τον βαθμό, δεν είμαστε σίγουροι 100% ούτε και για την εθνικότητα των υπευθύνων για την εκτόξευση του πυραύλου" παραδέχθηκαν, όταν δύο ημέρες πριν έδιναν στον ανταποκριτή του MEGA στην Ουάσιγκτον, τον Μ.Ιγνατίου να μεταδώσει ότι"Οι αμερικανικές αρχές θα παρουσιάσουν σήμερα στοιχεία των μυστικών υπηρεσιών που αποκαλύπτουν ότι ο πύραυλος που κατέρριψε το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών ερρίφθη από περιοχή που ελέγχουν οι αυτονομιστές".
 
Είχαν φτάσει να ισχυριστούν ότι θα δώσουν μέχρι και τα ... ονόματα όσων Ρώσων ενέχονται στην κατάρριψη.
 
Δεν τόλμησαν να ισχυριστούν καν ότι δύο βίντεο με το ουκρανικό φορτηγό με το BUK-Μ1 και τα δύο λιγότερα βλήματα που εκινείτο σε δρόμο της Ουκρανίας είναι των ρωσόφωνων, ενώ ήταν σαφές ότι ήταν του ουκρανικού Στρατού που δύο ημέρες προν την τραγωδία είχαν μεταφερθεί στην περιοχή και ξεκίνησαν να αποχωρούν δύο ημέρες μετά, όπως απέδειξε σειρά δορυφορικών φωτογραφιών που έδωσαν στην δημοσιότητα οι Ρώσοι και δεν διαψεύστηκαν από κανέναν.
 
 
Παρουσιάζοντας τις εκτιμήσεις τους σε συνέντευξη Τύπου επισήμαναν ότι "Οι ρωσόφωνοι "πιθανότατα"(!) κατέρριψαν κατά λάθος το Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών".
 
Η βεβαιότητα έγινε "πιθανότητα" και ακόμα και αυτή δεν περιείχε ούτε ένα στοιχείο, απέναντι στις δεκάδες φωτογραφίες που έδωσαν στην δημοσιότητα οι Ρώσοι και φυσικά το βίντεο από τις καταγραφές της εναέριας κυκλοφορίας εκείνη την ώρα στην περιοχή.
 
Επίσης υποστήριξαν ότι "Δεν είναι βέβαιοι για το εάν οι χειριστές του πυραυλικού συστήματος είχαν εκπαιδευτεί στη Ρωσία, αν και η Ρωσία εξοπλίζει και εκπαιδεύει τους αντάρτες κάτι που πιθανόν σχετίζεται με την κατάρριψη του Boeing".
 
«Δεν έχουμε ονόματα, δεν ξέρουμε τον βαθμό, δεν είμαστε σίγουροι 100% ούτε και για την εθνικότητα των υπευθύνων για την εκτόξευση του πυραύλου» σημείωσαν οι αξιωματούχοι των ΗΠΑ εκτιμώντας ότι η πιο πιθανή εξήγηση είναι ότι οι «αντάρτες έκαναν λάθος» καθώς το τελευταίο διάστημα είχαν καταρρίψει 12 ουκρανικά στρατιωτικά αεροσκάφη.
 
Όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει το defencenet.gr o βραβευμένος στο παρελθόν για το σκάνδαλο Ιράν-Κόντρας Αμερικανός δημοσιογράφος Robert Parry, από πηγή του στην CIA, "Αυτό που μου είπε η πηγή μου στην CIA που στο παρελθόν μου έδωσε αξιόπιστες πληροφορίες σε παρόμοια θέματα, είναι ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν φωτογραφίες μιας συστοιχίας BUK-M1 η οποία και έριξε τον μοιραίο πύραυλο, αλλά η συστοιχία εμφανίζεται να είναι υπό τον έλεγχο ουκρανικών κυβερνητικών στρατευμάτων, ντυμένοι με ουκρανικές στολές".
 
Τι σημαίνουν όλα αυτά πέρα από το πραγματικό γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο που να δείχνει αυτό που ισχυρίζονται οι ΗΠΑ και οι δυτικοί σύμμαχοί τους; Οτι ίσως είναι η αρχή μιαςπροσπάθειας εκτόνωσης της έντασης μεταξύ Ρωσίας-ΗΠΑ με πρωτοβουλία των ΗΠΑ... Ισως. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν...
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου