ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Εμφύλιος αλβανών και αναρχικών με απαγωγές και πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας

Εμφύλιος αλβανών και αναρχικών με απαγωγές και πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας
Επικίνδυνες διαστάσεις για την τοπική κοινωνία παίρνει η κόντρα αλβανών - αναρχικών για τον έλεγχο της περιοχής των Εξαρχείων.
Οι αναρχαριστεροί της κατάληψης του Κ*ΒΟΞ στα Εξάρχεια, καταγγέλλουν ότι τα ξημερώματα της Τρίτης έπεσαν πυροβολισμοί εναντίον του κτιρίου που έχουν καταλάβει παράνομα.
Σύμφωνα με το Κ*Βοξ, περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα, άγνωστοι πυροβόλησαν με τουλάχιστον 5 σφαίρες την πρόσοψη της κατάληψης του κτηρίου. Η αστυνομία από την πλευρά της δηλώνει άγνοια για το περιστατικό, ενώ οι κάλυκες περισυλλέγησαν από τους «ανθρώπους της κατάληψης» όπως γράφουν χαρακτηριστικά.
Δεν πρόκειται ωστόσο για μεμονωμένο περιστατικό, είναι συνέχιση της "εμφυλιοπολεμικής" κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή με μαφίες και
ποινικούς αλλοδαπούς οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη διακίνηση ναρκωτικών και έρχονται σε σύγκρουση με αντίπαλες συμμορίες αναρχικών για τον έλεγχο της πιάτσας.
Είχε προηγηθεί στις αρχές Μαρτίου επίθεση με καλάσνικοφ και αρπαγή ενός αλβανού ο οποίος είχε απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών από 40 αναρχικούς της περιοχής των Εξαρχείων. Ενώ μέχρι στιγμής σε τρεις ένοπλες συμπλοκές δύο Αλβανοί έχουν πέσει νεκροί από πυρά, ενώ πριν σχεδόν από ένα χρόνο σε παιδική χαρά με κατοίκους και παιδιά να βρίσκονται στο χώρο, άγνωστοι επέλεξαν την επίλυση "προσωπικών" τους διαφόρων ανταλλάσσοντας πυρά με πολεμικού τύπου όπλα καλάσνικοφ.
Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν από οργανωμένες εγκληματικές συμμορίες αλλοδαπών και αναρχικών όπου λυμαίνονται την περιοχή. Η ξεφτίλα του υπουργού Προ-Πο Δένδια και της κυβέρνησης έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου