ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΚΛΑΠΑ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ....

Ελεύθερος με τον πρωτοφανή σταλινικό, αντισυνταγματικό και παράνομο περιοριστικό όρο να μην μιλάει σε συγκεντρώσεις πολιτών ο Μ. Αρβανίτης παρά μόνο μέσα στη Βουλή!!! 
Το Σύνταγμα προστατεύει ως ανθρώπινο και ατομικό δικαίωμα και αυτό του συνέρχεσθαι και συναθροίζεσθαι, και την ελευθερία ανάπτυξης της προσωπικότητας, και την απόλυτη ελευθερία του λόγου για όλους, ακόμα και για τους φυλακισμένους για κακουργήματα όχι δα για ανθρώπους που απλά κατηγορούνται ποινικά χωρίς ακόμα να έχει γίνει ούτε καν το πρωτόδικο δικαστήριο τους...
Θα θυμάστε πως ο βαρυποινίτης ακροαριστερός τρομοκράτης φυγάς και φονιάς, Χριστόδουλος Ξηρός, έδινε ελεύθερα συνεντεύξεις ακόμα και μέσα από τη φυλακή στον Μάκη και αρθρογραφούσε και στην Ζούγκλα του Μάκη!!!!!!!! Καμία Κλάπα, καμία Δημητροπούλου και κανένας Ντογιάκος δεν του είχαν επιβάλει τότε φίμωση παρόλο μάλιστα που είχε καταδικαστεί αμετάκλητα ως μέλος τρομοκρατικής και εγκληματικής οργάνωσης και ως βασικός εκτελεστής και αρχιφονιάς της οργάνωσης....!!!!
Ο Μ. Αρβανίτης δήλωσε πως δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο σε βάρος του και επισήμανε με έμφαση πως επιφυλάσσεται της άσκησης παντός νομίμου δικαιώματός του, καθότι η κατηγορία εις βάρος του είναι ατιμωτική και προσβάλλει βάναυσα την Τιμή και την υπόληψή του! Αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση των ανακριτριών, δηλώνοντας πως η δήλωσή του είναι σαφής και ξεκάθαρη. Στη συνέχεια Ντογιάκος, Κλάπα και Δημητροπούλου τον άφησαν ελεύθερο, αλλά με τον πρωτοφανή για υποτιθέμενη δημοκρατική χώρα όρο να μην ... μιλάει σε ανοικτές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις πολιτών! 
Πάμε να δούμε τώρα ποιοι περιοριστικοί όροι προβλέπονται από την ποινική δικονομία. 
ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. 
Άρθρο 282 παρ. 2 Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. 
Περιοριστικοί όροι είναι η παροχή εγγύησης, η υποχρέωση του κατηγορουμένου να εμφανίζεται κατά διαστήματα στον ανακριτή ή σε άλλη αρχή, η απαγόρευση να μεταβαίνει ή να διαμένει σε ορισμένο τόπο ή στο εξωτερικό, η απαγόρευση να συναναστρέφεται ή να συναντάται με ορισμένα πρόσωπα και ο κατ' οίκον περιορισμός με ηλεκτρονική επιτήρηση.
 Όπως βλέπετε το άρθρο προβλέπει τον περιορισμό της συναναστροφής ή της συνάντησης με ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ με πρόσωπα δηλαδή που έχουν ονοματεπώνυμο. Δεν προβλέπεται πουθενά μάλιστα η αφαίρεση ή απαγόρευση του λόγου για οιαδήποτε περίπτωση ούτε προβλέπεται η δυνατότητα αλλού να μιλάνε (στη Βουλή) και αλλού να μη μιλάνε (σε ανοικτές δημόσιες συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις).

 "ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ" ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΘΡΟ. 

Για να το κάνω κατανοητό. Εάν δηλαδή εγώ ως απλός πολίτης παραβρεθώ κατά βούληση, τυχαία ή διερχόμενος, σε μία συγκέντρωση ανοικτή της Χρυσής Αυγής, καμία Κλάπα, καμία Δημητροπούλου και κανένας Ντογιάκος δεν μπορεί να απαγορεύσει τον Αρβανίτη να μιλάει απευθυνόμενος σε μένα. 
Συνεπώς οι Κλάπα, Δημητροπούλου και Ντογιάκος θα πρέπει να ξαναπάνε στη Νομική να τα μάθουν από την αρχή και καλύτερα εάν επιμένουν πως δεν εκτελούν διαταγές της Πολιτικής Εκτελεστικής Εξουσίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου