ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Πέφτουν οι μάσκες. Ο Ομπάμα ζητά την ενίσχυση των ισλαμοφασιστών στην Συρία. Τυχαίο;

Image


Σχόλιο ΛΦ: Καθόλου τυχαίο. Οι συριακοί βομβαρδισμοί των ισλαμοφασιστών στο Ιράκ δείχνουν ότι ο Άσαντ δεν σταματάει μόνο στην διάσωση της χώρας του αλλά θα βοηθήσει και στην εξότνωση των ισλαμοφασιστών μαζί με το Ιράκ, το Ιράν και την βοήθεια της Ρωσίας. Γνωρίζει ότι μόνο με την εξόντωση τους θα ηρεμήσουν τα πράγματα στην Μέση Ανατολή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες το Ιράκ ζήτησε την στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ και οι ΗΠΑ αποφάσισαν την αποστολή στρατιωτικών συμβούλων. Εμείς θα λέγαμε κατασκόπων που θα δίνουν πληροφορίες στους ισλαμοφασίστες για την ντε φάκτο τριχότομηση του Ιράκ. Αλλιώς πως να εξηγηθεί το γεγονός πως βοηθά το Ιράκ με "συμβουλές" ενάντια στα ίδια άτομα που θα βοηθήσει τώρα με πολεμοφόδια ενάντια στην Συρία; 

Ευθεία αμερικανική εμπλοκή στη Συρία - Τι ζήτησε ο Ομπάμα από το Κονγκρέσο

Επιδιώκει κλιμάκωση η Ουάσινγκτον στην Συρία; Ο πρόεδρος Ομπάμα ζήτησε από το Κονγκρέσο να εξουσιοδοτήσει τον αμερικανικό στρατό για την παροχή εκπαίδευσης και εξοπλισμού στους αντικαθεστωτικούς της Συρίας.
Όπως αναφέρει η Washinton Post αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει κλιμάκωση με αμερικανική εμπλοκή στην περιοχή.
Αν το Κονγκρέσο εγκρίνει το αίτημα τότε θα πρόκειται για την πρώτη “καθαρή” αμερικανική στρατιωτική εμπλοκή στην Συρία. Η παροχή εκπαίδευσης μπορεί να γίνει στην Ιορδανία και χρήματα θα αντληθούν από σχετικό κονδύλι της CIA.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου