ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ο λαδωμένος από τους τούρκους ΥΠΕΞ της Σουηδίας αποκαλύπτει τι πραγματικά φοβούνται οι διεφθαρμένοι… Τι άλλο;


Όλα γίνονται για την Πίστη (πρόσχημα η οικονομία) – «Η Ορθοδοξία είναι η κύρια απειλή για τον δυτικό πολιτισμό»

…Είναι κακός ο Πούτιν γιατί πιστεύει στην Ορθοδοξία! Το τέκνο του Ελληνισμού δηλαδή που διατηρεί τις πανανθρώπινες αξίες με πρώτη την λευτεριά! Ο συγκεκριμένος, που είναι τακτικός θαμώνας της Λέσχης Bilderberg (2006, 2008, 2009, 2013) του Council on Foreign Relations (CFR) και της Τριμερούς Επιτροπής και ένας από τους αρχιτέκτονες της πολιτικής της Ε.Ε. για την Ανατολική Ευρώπη, θεωρεί ότι η Ρωσία έχει αλλάξει προς το χειρότερο τα τελευταία χρόνια.

Ενώ έδειξε σύνδεση με τις «δυτικές αξίες» κατά την πρώτη δεκαετία μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και προσπάθησαν να τις επιβάλλει στους πολίτες της, η σημερινή ηγεσία της Ρωσίας παίρνει μια σταθερή στάση κατά της Δύσης, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο REX.

Σύμφωνα με τα λόγια του, ο Βλαντιμίρ Πούτιν καταδεικνύει την προσήλωσή του όχι στις παγκόσμιες αξίες, αλλά στις αξίες της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. Και ξηγεί την επιδίωξη να καταστραφεί η ουκρανική εκκλησία και να φερθεί η ουκρανική αυτοκέφαλη εκκλησία πίσω στις πτέρυγες του Πατριαρχείου Μόσχας, με τον Πούτιν να επιδιώκει να αποκτήσει τον έλεγχο της Ουκρανίας.

http://www.hellasforce.com/blog/ola-ginonte-gia-tin-pisti-proschima-i-ikonomia-i-orthodoxia-ine-i-kiria-apili-gia-ton-ditiko-politismo/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου