ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο Αντιδήμαρχος Δράμας κ. Γρηγορίου "έκλεβε" νερό από τη ΔΕΥΑΔ


Κατ΄ εξακολούθηση παραβάτης σε βάρος του Δήμου Δράμας ο σημερινός Αντιδήμαρχος κ.  Κυριάκος Γρηγορίου.Σε δύο περιπτώσεις ο κ. Γρηγορίου  "έκλεβε" την ΔΕΥΑΔ, το διάστημα μάλιστα που ήταν δημοτικός σύμβουλος.Και οι δύο περιπτώσεις αφορούν στις επιχειρήσεις του κ. Γρηγορίου, ως εργολάβου οικοδομών.
Την πρώτη φορά το 2007, στην "οικοδομή Ζάππα"  βεβαιώθηκε από την ΔΕΥΑΔ,  παράνομη υδροληψία από αδήλωτη και άνευ υδρομέτρου παροχή από όμορη ιδοκτησία.
Την δεύτερη φορά το 2008, στην οικοδομή Γρηγορίου επί της Καποδιστρίου, οι υπάλληλοι της ΔΕΥΑΔ υπογραμμίζουν σε εσωτερική αλληλογραφία προς την Τεχνική Υπηρεσία, τον Γενικό Διευθυντή και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΔ , ότι το με αριθμό 1025007 ρολόϊ  "το κόψαμε και το άνοιξε".

Η παράβαση, δηλαδή  η παράνομη,   με λαθραία -αδήλωτη- παροχή σύνδεσης με το δίκτυο της ΔΕΥΑΔ, διαπιστώθηκε από την υπηρεσία στις 17-7-2007.Ένα μήνα μετά την διαπίστωση της παρανομίας από την ΔΕΥΑΔ, ο κ. Γρηγορίου υποβάλλει αίτηση σύνδεσης με το δίκτυο, ενώ τέσσερεις μέρες μετά (21-08-2007) υποβάλλει αίτηση διακοπής υδροληψίας λόγω επικείμενης κατεδάφισης.
Οι ημερομηνίες είναι αποκαλυπτικές ως προς τις προθέσεις και την λειτουργία του κ. Γρηγορίου απέναντι στις υποχρεώσεις του προς τον Δήμο και τη ΔΕΥΑΔ.Είναι προφανές ότι η υπόθεση έφτανε στο τέλος.. ένας μήνας έμενε.Και μετά ούτε γάτα, ούτε ζημιά.Και όλα  αυτά το διάστημα που ο κ. Γρηγορίου ήταν δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ. Χαρακίδη.Το ίδιο διάστημα που ως δημοτικός σύμβουλος ωρυόταν για την νομιμότητα και ακριβή τήρηση των νόμων στις αποφάσεις του Δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων.Λάβρος, το ίδιο διάστημα ο κ. Γρηγορίου, για ψύλλου πήδημα στο δημοτικό συμβούλιο και στις επιτροπές του δήμου ενάντια στην τότε δημοτική αρχή.
Τιμητής και θεματοφύλακας της ηθικής το ίδιο διάστημα ο κ. Γρηγορίου.Λίγο μετά  αποκαλύφθηκε ακόμη μια παρανομία του κ. Γρηγορίου.Η χωρίς άδεια ανέγερση τριόρωφης οικοδομής.Το γνωστό θέμα της κλινικής.Έχει μεγάλη ουρά το θέμα αυτό,ιδιαίτερα στην επιβολή προστίμου και την μετέπειτα εντυπωσιακή μείωσή του.






 http://dramaole.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου