ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ! Γερμανικές και άλλες πολυεθνικές, ροκανίζουν το “Ελληνικό” ΕΣΠΑ!

praktiker espaΨηφιακή σύγκλιση. Το σύνθημα που εξελίχθηκε σε wifi για όλο τον κόσμο. Για την ανάπτυξη ρε γαμώτο.

Απλά τα πράγματα γιατί από λόγια έχουμε χορτάσει επανειλημένα. Βγαίνει ο υπουργός και τάζει ΕΣΠΑ χρηματοδότησης για να γίνουν οι μικρο-έμποροι μεγιστανες. Να φτιάξουνε site, eshop, να βάλουνε οθόνες, να βάλουνε projector που να προβάλουν τα πάντα να να να να να. Σε μια χώρα που το βασικό της πρόβλημα είναι ότι ακόμα και τώρα τα λεφτά που με…

τόσο αίμα βγαίνουν, χάνονται γιατί δίνονται όπως αποφασίσει το κάθε υπουργείο. Κι όχι όπως πραγματικά χρειάζεται αυτή η πολύπαθη οικονομία.

Δες τις φωτογραφίες για να δεις ποιοι πήρανε ΕΣΠΑ να φτιάξουνε site γιατι…. Δεν είχανε οι κακόμοιροι. Γιατί δεν μπορούσαν να επενδύσουν. Χρειάζονταν τα χρήματα που ήτανε για σένα καημένε εμποράκο που πληρώνεις από το πρώτο ευρώ 26% φόρο και προκαταβολή φόρου 55%. ΑΥΤΟΙ στις φωτογραφίες θες να μας πεις τι ακριβώς δίνουν, αν και πότε το πληρώνουν κτλ κτλ. Και να σου πω και κάτι ούτε αυτό είναι το σημαντικό για μένα.

makro1 espa

Το σημαντικό για άλλη μια φορά είναι ότι το χρήμα μοιράζεται όπως η τράπουλα απλά στη θέση του ντίλερ έχουνε κάτσει τα λαμόγια του πελατειακού κράτους… Κολύμπα τώρα και περίμενε το καινούριο ΕΣΠΑ των προμοιρασμένων πακέτων.

Αναγνώστης          http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου