ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟ ΑΠΘ ΚΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΥΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»


Έδρασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα συμμορία κουκουλοφόρων της άκρας αριστεράς, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (του συριζαίου πρύτανη της χρυσής λεκάνης). Ελλείψει άλλων και ενόψει των φοιτητών εκλογών που διεξάγονται τις προσεχείς ημέρες, στοχοποίησαν φοιτητές της ΔΑΠ.

Έτσι, οι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στον ισόγειο χώρο του ιδρύματος κρατώντας σιδερολοστούς και ρόπαλα. Χτύπησαν αδιακρίτως όποιον βρήκαν μπροστά τους και προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου. Δύο φοιτητές της ΔΑΠ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αιμόφυρτοι. Κι όπως συμβαίνει πάντα, μετά το χτύπημα οι αριστεριστές εξαφανίστηκαν ανενόχλητοι.

Φυσικά, την αιματηρή επιδρομή την έκαναν γαργάρα όλοι (ΜΜΕ, κόμματα, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»), ακόμα και η νουδούλα στην οποία ανήκαν οι τραυματίες, για ευνόητους λόγους. Ας ήταν τίποτα χρυσαυγίτες οι επιτιθέμενοι, και θα βλέπατε τι θα γινόταν!


http://elldiktyo.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου