ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ... «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ» ΝΟΜΟΣ: ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ «ΕΛΛΗΝΑΣ» Ή «ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ» ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ!


Γράφει ο Αντίοχος.

Ενώ ο λεγόμενος «αντιρατσιστικός» νόμος (φίμωσης της ελεύθερης έκφρασης) πέρασε ήδη από την αρμόδια επιτροπή της βουλής, με την ψήφο των κομμάτων της δυστυχίας μας, ερωτηματικό για τον πολύ κόσμο παραμένουν τα όσα θα ισχύουν μετά από την αναμενόμενη υπερψήφισή του από την ολομέλεια της βουλής.

Για να κατανοήσει, λοιπόν, ο κόσμος περί τι εκτρώματος πρόκειται, θα παρουσιάζουμε τις κάθε λογής συνέπειές του στην καθημερινή μας ζωή.

Μία, λοιπόν, εξ’ αυτών θα είναι η απάλειψη από τα αστυνομικά δελτία του στοιχείου αν ο δράστης ενός εγκλήματος είναι Έλληνας ή αλλοδαπός και αν είναι αλλοδαπός, της υπηκοότητάς του, γιατί η δημοσιοποίηση «αναπαράγει ρατσιστικά στερεότυπα»! Επίσης, δεν θα υπάρχουν στα αστυνομικά δελτία ούτε τα αρχικά του ονοματεπωνύμου του δράστη των εγκλημάτων, γιατί θα προδίδονται οι αλλοδαποί, καθότι τα αρχικά τους γράφονται με λατινικούς χαρακτήρες! Τέλος, θα καταργηθεί η αναφορά στους «ευπαθείς» δράστες εγκλημάτων του ειδικού χαρακτηρισμού «Ρομά».  Και βέβαια, θα καταργηθούν και οι στατιστικές (π.χ. τόσο τοις εκατό των ληστειών έχει διαπραχθεί από αλλοδαπούς και τόσο από ημεδαπούς, τόσο των φόνων κ.λπ.), γιατί είναι κι αυτές… ρατσιστικές.

Κι όλα αυτά «με εντολή Σαμαρά» βεβαίως. Να το θυμούνται αυτό καλά οι Έλληνες όταν θα πάνε στις κάλπες!

 (ΥΓ): Μια τέτοια προσπάθεια (για απάλειψη του εθνοτικού στοιχείου των δραστών από τα δελτία εγκληματικότητας) είχε γίνει επί Σημίτη, το 2003. Αλλά, ποτέ δεν εφαρμόστηκε στην πράξη. Δεν πέρασε! Κι ότι δεν πέρασε επί βαθέως κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, περνάει τώρα επί της Νέας Πασοκοκρατίας Του Σαμαρά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου