ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Η υπόθεση Μπαλτάκου στέλνει σύσσωμη την Δεξιά από την ΝΔ στην Χρυσή Αυγή

Αποχαιρετά οριστικά τη Νέα Δημοκρατία η δεξιά παράταξη μετά και την υπόθεση Μπαλτάκου, όπου πλέον οι δεξιοί αποδείχθηκε ότι διώκονται ανηλεώς από την κρατική μαφία που έχουν συστήσει συγκεκριμένοι θύλακες της Νέας Τάξης Πραγμάτων με κορυφαίες κρατικές δομές συστήνοντας ένα απίστευτο παράκρατος , το οποίο κατήγγειλε ακόμα και ο... Γιώργος Παπανδρέου! Ο κόσμος της "καθαρής" δεξιάς που συνιστά ένα ποσοστό της τάξης του 35% μέσα στο ...   εκλογικό σώμα, αποτελεί πλέον παρελθόν για τη ΝΔ και αυτό είναι μία διαπίστωση που καταδεικνύεται καθαρά στην υπόθεση Μπαλτάκου, πέρα από την συνωμοσία που στήθηκε από κορυφαίους κρατικούς και κυβερνητικούς παράγοντες με στόχο της εξόντωση,όχι τόσο του Λαϊκού Συνδέσμου, αλλά των ιδεών της εθνικής ανεξαρτησίας, της εθνικής κυριαρχίας και του ελληνικού πνεύματος που συνιστά η δεξιά παράταξη.
Για την ιστορία αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πρώην γ.γ. της κυβέρνησης είχε διασώσει πολλές φορές την παρτίδα για τον Α.Σαμαρά σε ότι αφορά τις σχέσεις με την δεξιά. Είτε σε ότι αφορά το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, είτε από την επιμονή του να προβληθεί η δράση των ενόπλων Δυνάμεων (καθοριστικός ο ρόλος του στην επιστροφή των τεθωρακισμένων και των αεροσκαφών στις παρελάσεις), είτε στην απάλειψη άρθρων νομοσχεδίων που η ΝΤΠ ήθελε να θεσπίσει για να μετατρέψει την Ελλάδα σε πολυπολιτισμικό κράτος. Η προσπάθεια επαναφοράς του γένους ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές, ήταν έργο Μπαλτάκου. Η προσπάθεια αποτυγχάνει λόγω αντίδρασης Βενιζέλου.
Τελευταία προσφορά του στην πατρίδα ήταν η επιμονή του να περάσει η τροπολογία που προέβλεπε άμεση απέλαση λαθρομεταναστών που κατήγγειλαν ψευδώς βιαιοπραγίες σε βάρος τους από τις αρχές.
Όσο για την δικαίωση των ενστόλων, του προσωπικού των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας από το Συμβούλιο της Επικρατείας, στο μισθολογικό τους και την επιστροφή σημαντικών χρηματικών ποσών σε αυτούς, αυτή η εξέλιξη φέρει καθαρά την "σφραγίδα" Μπαλτάκου.
Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι δεξιοί-πατριωτικοί πυρήνες, απλά δεν υπάρχουν μέσα στη ΝΔ. Στελέχη όπως ο Φ.Κρανιδιώτης, ούτε βουλευτές δεν έχουν καταφέρει να εκλεγούν, ενώ οι υπόλοιποι, κρύβονται ή "θάβονται" στον κομματικό μηχανισμό επί ημερών Μνημονίου ή εντάσσονται στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή που αν είχε καταφέρει να μετεξελιχθεί πολιτικά μετά τη νίκη των εκλογών του 2012, σήμερα μπορεί αν ήταν και κυβέρνηση αν αναμονή....
Το βέβαιο είναι ότι η δεξιά παράταξη του Ίωνα Δραγούμη και του Περικλή Γιαννόπουλου, απλά δεν υπάρχει στη ΝΔ της Νέας Τάξης Πραγμάτων...
Και επειδή μεταπολεμικά το "δεξιός" έγινε συνώνυμο του "βολεμένος" ας θυμηθούμε την σκέψη του Ίωνα Δραγούμη όπως μεταφέρθηκε στο περιοδικό "Νουμάς" το 1907 σχολιάζοντας ένα βιβλίο του Π.Γιαννόπουλου:
"... Η «φρονημάδα» είναι των πολλών, αυτή μας έφαγε και μας τρώει. Την «τρέλλα» θέλω εγώ, αυτή με καθαρίζει από τα τρισβαριά και βρώμικα κατακαθίσματα που αφίνει μέσα μου περνώντας η σημερινή, η ταπεινωμένη ελληνική ζωή και με φαρμακώνει.
Η τρέλλα έχει μάτια και βλέπει. Η «φρονιμάδα» είναι τύφλα. Τρελλοί ήταν οι προφήτες και γνωστικά τα ξεπεσμένα πλήθη. Τον Ασυμβίβαστο ζητώ και τον Σκληρό, γυρεύω τον Τρελλό, τον Σιδερένιο, τον Αλύγιστο. Α υ το ύ τα μάτια και τα λόγια και την κίνηση και τη σιωπή ακολουθώ. Σ’ α υ τ ο ύ τον ρυθμό τη ζωή μου τονίζω".

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου