ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Την Ελλάδα την καταστρέφουν 150,000 άνθρωποι το πολύ via @g_tzakis



 Οι Βολεμένοι 300 οι 1500 γύρω τους οι 10,000 γύρω αυτών οι 100,000 γύρω των τελευταίων.
Όλα αλλάζουν, τα πάντα καταρρέουν, όλα διαλύονται ένα πράγμα μένει Μπετόν στο χρόνο. Τα προνόμια, τα επιδόματα, οι μισθοί, ΟΛΩΝ της Βουλής.
Αυτοί νομοθετούν, να αλλάξουν την Κοινωνία, με όποιο ρυθμό με όποια ταχύτητα με όποια επίπτωση, αλλά εσκεμμένα για τα δικά τους κάνουν μόκο.

Μας κουνάνε το δάχτυλο ή μας χτυπάνε στην πλάτη οι μεν για να μας κάνουν "Ευρωπαίους" οι δε για "παρηγοριά" αλλά τα δικά τους στο απυρόβλητο.
Και αντί παραδειγματικά να μειώσουν ή να καταργήσουν προνόμια & επιδόματα χαλάνε ένα σκασμό λεφτά σε κουλουράκια και τσουρέκια για τον καφέ.
Αντί παραδειγματικά να μειώσουν & να καταργήσουν προνόμια & επιδόματα νοιώθοντας ΚΑΙ αυτοί ως ΠΡΩΤΟΙ υπαίτιοι την Κρίση, ζουν βασιλικά.
Και οι μεν το παίζουν Σωτήρες νομοθετώντας "σφαγές" οι δε το παίζουν εκ του ασφαλούς μή παραιτούμενοι "αντάρτες" διατηρώντας έδρα & προνόμια
Και περιμένετε τις εκλογές για να τιμωρήσετε αυτούς που είναι πάνω, λες και αυτοί δεν ξέρουν ότι θα το κάνετε.
Και σας φτιάχνουν Ελιές και Ποτάμια ώστε να διασφαλίσουν ότι όσο και να τους "τιμωρήσετε", ΑΥΤΟΙ, πάλι θα είναι οι διαμορφωτές της ζωής σας.
Όσο εσύ περιμένεις να έρθουν οι εκλογές, ΑΥΤΟΙ ετοιμάζουν την επόμενη μέρα που θα νομίζεις ότι θα ξημερώσει προς το συμφέρον σου.
Το πόσο εγκλωβισμένοι είμαστε θα το δείτε την επόμενη μέρα των Εθνικών εκλογών όπου και θα διαπιστώσετε ότι δεν αλλάζει τίποτα.
Και δεν αλλάζει τίποτα ούτε πρόκειται ποτέ απ τη στιγμή που αντί να αλλάξουμε τα σάπια θεμέλια του πολιτικού συστήματος αλλάζουμε κουρτίνες!
Ξεχάστε ιδεολογίες. Δεν Κυβερνά η Δεξιά όπως δεν θα Κυβερνήσει η Αριστερά. Ποιοι Κυβερνούν και ποιοι θα Κυβερνήσουν?
Κυβερνούν και θα κυβερνούν "Υποκαταστήματα" της Μαμάς Εταιρίας που λέγεται Ενωμένη Ευρώπη.
Τέσσερα χρόνια κρίση & δεν έχει γίνει πρώτο και μείζον πολιτικό θέμα, η αδυναμία ή η αδιαφορία όλων τους να συντάξουν Εθνικό Σχέδιο. Γιατί?
Γιατί δεν τους ενδιαφέρει να παράξουν πολιτικό σχέδιο προς όφελος των Ελλήνων αλλά να διαχειριστούν των ξένων μένοντας στο απυρόβλητο αυτοί.
Γι αυτό και για όσο νομοθετούν "σφαγές", η Τρόικα ποτέ δεν θα ζητήσει να κλείσουν χρεοκοπημένα κόμματα & κανάλια, ποτέ δεν θα τους αγγίξει.
Ο Έλληνας κοιμότανε & κάνανε πάρτι στην πλάτη του. Τώρα που μισοξύπνησε αντί να σηκωθεί και να πάρει τη ζωή του, επιλέγει να την ξαναπέσει.
Συνταγματική και Πολιτειακή αναθεώρηση, κατάργηση ασυλίας, ανεξάρτητη δικαιοσύνη, μείωση & κατάργηση βουλευτικών προνομίων δε θα δούμε ποτέ!
Τα θεμέλια τα οποία σάπισαν δεν τα ακουμπάει κανείς γιατί είναι βολεμένοι. Νομοτελειακά θα σπάσουν και θα μας πλακώσουν όλους.
Όσο δεν δημιουργούμε όραμα, γιατί βολεύονται κάποιοι με τη διατήρηση της αρρωστημένης πολιτείας, τόσο η καταστροφή θα έρχεται με φόρα!
Η γάγγραινα δεν σταματάει παρά μόνο με το να κόψεις το σαπισμένο κομμάτι. Ή το κόβουμε ή θα μας φάει όλους. Φταίμε δε φταίμε! Αποφασίστε.
Να με συμπαθάτε, αλλά εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα. Αρέσει δεν αρέσει!

http://lithosfotos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου