ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ρωσική επικοινωνιακή καταιγίδα στην Κριμαία - Δείτε τις φωτογραφίες των πολιτών

Επικοινωνιακή ''επίθεση'' με φωτογραφίες από πόλεις της Κριμαίας με πολίτες σε αρμονική συνύπαρξη με τις ''δυνάμεις αυτοάμυνας'' . Τις φωτογραφίες προώθησε το ρωσικό πρακτορείο RΙΑ Novosti και τις προβάλει και το επίσημο πρακτορείο ''Ρωσία Σήμερα'' με τίτλο :Τσάι , σάντουιτς , μουσική, φωτογραφίες με τις δυνάμεις αυτοάμυνας  σηματοδοτεί μια ειρηνική Κυριακή στην Συμφερόπολη.





Αντίθετα με τις προσδοκίες , γράφει, η κατάσταση ασφάλειας στην Κριμαία έχει πράγματι γίνει πιο σταθερή . Καθώς συνεχίζονται οι ακροδεξιές εκκλήσεις για βία στα Σόσιαλ Μίντια οι ντόπιοι  κάτοικοι της Κριμαίας δίνουν σάντουιτς και  τσάι, τραγουδούν  και βγάζουν  φωτογραφίες με τις δυνάμεις αυτοάμυνας - στρατιώτες χωρίς εμφανή διακριτικά.



Οι ένοπλες συγκρούσεις φαίνεται να είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό αυτών των ντόπιων , σημειώνει το πρακτορείο ειδήσεων καθώς οι δυνάμεις αυτοάμυνας -που βγάζουν φωτογραφίες με κατοίκους- παρέχουν μια ευπρόσδεκτη αν όχι απρόσμενη αλλαγή. Και σε άλλη φωτογραφία σημειώνει ότι ενώ η Ουκρανία έχει βυθιστεί σε αναταραχή , στην Συμφερόπολη οι υπεύθυνοι σε ένα πάγκο προσφέρουν σάντουιτς και τσάι.Σε μια άλλη βλέπουμε δυο , διαφορετικών ειδών ...όπλα:...Ψηλές γόβες δίπλα σε ένα αυτόματο πολυβόλο...

Δειτε τις φωτογραφίες













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου