ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΔΝΤ Ο ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΟΥΚΡΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ! ΜΕΛΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ Ο ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΣ. ΝΑ ΡΙΧΤΕΙ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

venizelos-oukranos-nazistikos-xairetismos


Το σχόλιο του φίλου αναγνώστη Δημήτρη Μπερτόλη τα λέει όλα και δεν χρειάζεται ουδείς περαιτέρω σχολιασμός από μας για το ποιον των ανθρώπων που μας κυβερνούν αλλά και το ποιον όσων απαρτίζουν τη νέα κυβερνητική τηλεόραση της Χούντας των Τσολάκογλου και των προδοτών του κυβερνείου των Αμερικανών και των Γερμανών στην Ελλάδα:
“οι διπρόσωποι ”δημοσιογράφοι”-Παπαγαλάκια- της ΔΤ που πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα …προσπαθούν να δικαιολογήσουν την συνάντηση του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ.Βενιζέλου. και την χειραψία του με τον ναζιστή πρωθυπουργό που διόρισαν οι Αμερικανοί στην Ουκρανία…δείτε τι λένε οι αθεόφοβοι για τον καταφανέστατο ναζιστικό χαιρετισμό του Ουκρανού, και συγκρίνετε το, με το αμοκ που παθαίνουν όταν βλέπουν τον ίδιο χαιρετισμό από τον Χρυσαυγίτη Βουλευτή Αρβανίτη… απορώ δεν ντρέπεστε για το κατάντημα που έχει περιέλθει η Δημοσιογραφία στην Ελλάδα;
Υ.Γ. ο κ.Βενιζέλος φυσικά δεν έχει κανένα πρόβλημα να σταθεί δίπλα σε άτομα που χαιρετούν «ναζιστικά», αρκεί αυτοί να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Αμερικανών…Περαστικά μας!”
Περισσεύει η υποκρισία για τους διεφθαρμένους; Όχι Και για κανέναν. Αυτοί οι τύποι πρέπει να πάνε φυλακή. Και να πληρώσουν για τα ανομήματα τους.
Makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου