ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Γιαούρτωσαν τη Ντόρα Μπακογιάννη στο Ηράκλειο


A.Φ. Σε κοπή πίτας μασόνων ήταν η Ντορούλα!


Γιαούρτια γέμισαν το πρόσωπο και τα μαλλιά της Ντόρας Μπακογιάννη, καθώς δέχθηκε επίθεση με πέτρες και γιαούρτια σε κεντρικό εστιατόριο του Ηρακλείου.

«Έφοδο» σε κεντρικό εστιατόριο του Ηρακλείου έκανε ομάδα νεαρών, με στόχο την πρόεδρο της ΔΗ.ΣΥ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εκείνη την ώρα απολάμβανε το δείπνο της με την οικογένεια φίλου της, γνωστού επιχειρηματία του Ηρακλείου.

Οι νεαροί, φορώντας κουκούλες και «εφοδιασμένοι» με γιαούρτια, πέτρες και άλλα αντικείμενα έφθασαν, λίγο μετά τις 22.00, έξω από το εστιατόριο «Λούκουλος» στην οδό Κοραή, στο κέντρο της πόλης, και άρχισαν να πετούν τα αυτοσχέδια όπλα προς το μέρος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Τα γιαούρτια «βρήκαν» την Ντόρα Μπακογιάννη στο πρόσωπο και στα μαλλιά, ενώ οι πέτρες έσπασαν την τζαμαρία του εστιατορίου.

Αναστάτωση προκλήθηκε στο εστιατόριο, η Ντόρα Μπακογιάννη εκνευρίστηκε αλλά έμεινε γιαουρτωμένη στη θέση της, ενώ οι νεαροί έγιναν «καπνός».

Η αίθουσα, εκείνη την ώρα, ήταν γεμάτη, καθώς ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου πραγματοποιούσε την ετήσια εκδήλωσή του για την κοπή της πίτας.

fimes.gr

Πηγή: http://www.logiosermis.net/2014/03/blog-post_7229.html#ixzz2wKovMbE7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου