ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Αυτοί δεν είναι "εγκληματική οργάνωση"; Απόπειρα τρομοκρατίας σε ξενοδόχους για να μην δώσουν χώρο στην ΧΑ στα Γιάννενα!


dsc04720ln0g6l
Απόπειρα τρομοκράτησης ξενοδόχων για να μην δώσουν χώρο στην ΧΑ να παρουσιάσει τον συνδυασμό της!

Η παρακάτω "είδηση" προέρχεται από το Indymedia. Και είναι αποκαλυπτική του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν οι διάφορες "αντιφασιστικές" ομάδες ανά την επικράτεια. Με μεθόδους τρομοκρατίας, απόπειρες λογοκρισίας και σαφή εγκληματική συμπεριφορά.

Προειδοποιητική αντιφασιστική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ στα Γιάννενα από αντιφασίστριες και αντιφασίστες μετά την ανακοίνωση των χρυσαύγουλων στο blog τους οτι θα παρουσιάσουν το

ψηφοδέλτιο για την περιφέρεια Ηπείρου σε "γνωστό ξενοδοχείο της πόλης", παρουσία μάλιστα και βουλευτών. Στοχοποιήθηκαν ξενοδοχεία της περιοχής όπου γράφτηκαν συνθήματα και πετάχτηκαν τρικάκια και έγινε παρέμβαση και στους τοίχους του κέντρου, με το μήνυμα να είναι κάτι περισσότερο από σαφές: όποιος δίνει χώρο στη χρυσή αυγή, θα είναι συνυπεύθυνος για ότι του συμβεί. Προσπαθήσαμε έτσι να προειδοποιήσουμε τους κάθε λογής ξενοδόχους-επίδοξους οικοδεσπότες των ναζί, πως οι οικονομικές συνδιαλλαγές με τους φασίστες-πόσο μάλλον η ενοικίαση χώρου για φασιστικές φιέστες- δεν θα περάσουν απαρατήρητες.
Αναρωτιέται κανείς με ποιόν τρόπο αντέδρασαν οι αστυνομικές αρχές, αλλά και το αν κάποιος εισαγγελέας έχει αναλάβει να προσθέσει και αυτό το περιστατικο στον κατάλογο των "αντιφασιστικών" δράσεων, προκειμένου να χαρακτηρισθούν οι "αντιφά" ως εγκληματική οργάνωση. Ας μην κοροϊδευόμαστε, φυσικά και τίποτε από τα παραπάνω  δεν έχει γίνει, καθώς οι "ακτιβισμοί" των αντιφασιστών έρχονται να λειτουργήσουν ως το "μακρύ χέρι" της κυβερνητικής πολιτικής. Την πολιτική εξόντωση των "μη πολιτικά ορθών" (εν προκειμένω Χρυσαυγιτών) αναλαμβάνει η πολιτική εξουσία, ενώ την φυσική τους εξόντωση/τρομοκράτηση των υποστηρικτών τους, αναλαμβάνουν τα ντόπια τμήματα της "αντιφά". Και εάν τολμήσει κανείς να αντιδράσει, παίρνει άμεσα τον δρόμο για το κρατητήριο. Ή δαρμένος ή φυλακισμένος, είναι τα περιθώρια που δίνονται στα θύματα.
Όσο για την συγκεκριμένη περίπτωση η στόχευση μίας ομάδας επιχειρηματιών (ξενοδόχων) από τους "αντιφασίστες νέους" αναρωτιέται κανείς εάν θα απασχολήσει π.χ. τα επαγγελματικά επιμελητήρια και τους συνδικαλιστικούς τους φορείς!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου