Είχε ζήσει τη φρίκη πολέμων, την πείνα της Κατοχής και ένα σωρό δεινά, αλλά λίγο πριν συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής έμελλε να βιώσει και την τρομοκρατία από αποφασισμένους ληστές που δεν σεβάστηκαν τα 99 της χρόνια!
Τρεις…

ήταν οι δράστες της ληστείας που είχε γίνει πριν από ένα χρόνο, στις 10 Απριλίου του 2013, στο σπίτι της υπερήλικης γυναίκας στη Βασιλική Ιωαννίνων. Οι δυο αναγνωρίστηκαν τώρα και είναι ένα ζευγάρι Αλβανών ηλικίας 32 χρόνων ο άνδρας και 42 η γυναίκα, που επέβαιναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο άγνωστος προς το παρόν ομοεθνής τους
φυσικός αυτουργός.
Αυτός είχε εισβάλει στο σπίτι της 99χρονης γυναίκας και, αφού τη χτύπησε βάναυσα, την έδεσε χειροπόδαρα για να ψάξει ανενόχλητος το σπίτι. Άρπαξε από ένα συρτάρι 900 ευρώ και διέφυγε μαζί με τους συνεργούς του. Η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων οδήγησε στην εξιχνίαση της ληστείας και σε βάρος των αλλοδαπών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες ληστείες.
ΠΗΓΗ