ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Αξιωματικός της Αντιτρομοκρατικής : «Εμείς τους πιάνουμε και αυτοί τους αφήνουν»


Την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη φυγή του Κώστα ΣΔυσαρέσκεια για την εξαφάνιση του Σακκά  ακκά εξέφρασαν χθες αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής.
«Εμείς τους πιάνουμε και αυτοί τους αφήνουν», δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της υπηρεσίας, αφήνοντας ξεκάθαρα αιχμές για την απόφαση αποφυλάκισης του κατηγορουμένου για τρομοκρατία.
Οπως έγινε γνωστό, ο Κ. Σακκάς παραβίασε τους αυστηρούς περιοριστικούς όρους που του είχαν τεθεί και δεν εμφανίστηκε μέχρι και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο ΤΑ Καμινίων -ως όφειλε- για να δώσει το «παρών». Η «εξαφάνιση» του Κ. Σακκά ήρθε λίγο καιρό μετά την ηχηρή απόδραση του Χρ. Ξηρού, ο οποίος δημοσίευσε τρομοβίντεο αναγγέλλοντας την επιστροφή του στην τρομοκρατική δράση.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο Σακκάς επέλεξε να δραστηριοποιηθεί στο ένοπλο πόλης και γι” αυτό παραβίασε τους όρους τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός ολίγων ημερών ολοκληρώνεται η δίκη του, ενώ σήμερα έπρεπε να καταβάλει το ποσό της εγγυοδοσίας που του είχε επιβληθεί στο πλαίσιο των όρων αποφυλάκισής του.
Ο φυγόδικος πλέον Σακκάς είχε απολογηθεί στον ανακριτή μετά την ταυτοποίηση αποτυπωμάτων του σε γιάφκα της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» στο Χαλάνδρι. Αρνήθηκε ότι ανήκει στην τρομοκρατική οργάνωση και τη νέα κατηγορία μετά την ταυτοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων του, τα οποία βρέθηκαν σε δύο σακούλες που είχαν υπολείμματα εκρηκτικών. Ωστόσο, κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ σχολιάζουν ότι ο Σακκάς συνελήφθη έξω από γιάφκα κρατώντας αυτόματα όπλα που έφεραν σφαίρα στη θαλάμη, τα αποτυπώματά του βρέθηκαν σε σακούλες που είχαν υπολείμματα εκρηκτικών και επέλεξε να τραπεί σε φυγή…
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου