ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ... Η "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ: ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΜΒΟΛΟ...!! ΒΙΝΤΕΟ


Το να είσαι Εθνικιστής στην Ελλάδα, πέραν του γεγονότος πως είναι πολιτικά μη ορθό τυγχάνει εσχάτως να είναι και ποινικά κολάσιμο, μετά τις παράνομες πολιτικές διώξεις τις οποίες εξαπέλυσε εις βάρος του Αρχηγού, βουλευτών, στελεχών και μελών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, η Χούντα των ΣαμαροβενιζέλωνΤο να είσαι όμως Εθνικιστής στην Ουκρανία, είναι τόσο ηρωικό, ώστε τα ελληνικά μέσα μαζικής εξαπάτησης να σε χαρακτηρίζουν «άνθρωπο-σύμβολο της Επανάστασης»!


Η αντιδιαμετρική αντιμετώπιση των Εθνικιστών σε Ελλάδα και Ουκρανία, υποκρύπτει βαθύτερες σκοπιμότητες και πανίσχυρα οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα. Αυτές οι σκοπιμότητες και τα συμφέροντα είναι που χαράσσουν την γραμμή της ενημέρωσης, ή ορθότερα, της καθεστωτικής προπαγάνδας. Και τη γραμμή αυτή τη δίνουν εκείνοι οι οποίοι κινούν επί της ουσίας τα νήματα κρατών, όπως η Ελλάδα και η Ουκρανία.

Επί σχεδόν δύο έτη και πολύ περισσότερο από το τέλος του περασμένου Σεπτέμβρη, οι «αντικειμενικές» φυλλάδες και τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής, προβαίνουν στον ενελέητο βομβαρδισμό της ελληνικής γνώμης με ασύστολα ψεύδη, συκοφαντίες και λάσπη εις βάρος της Χρυσής Αυγής και κατ' επέκταση του Ελληνικού Λαϊκού Εθνικισμού. Ώρες ατελείωτες και μελάνι άφθονο έχουν σπαταληθεί προκειμένου να συνδυαστεί στο υποσυνείδητο των Ελλήνων πως ο Εθνικισμός είναι το απόλυτο κακό της Ελλάδος του 21ου αιώνα. Οι Εθνικιστές δε, παρουσιάζονται λίγο ως πολύ τα τέρατα εκείνα, τα οποία κατασπαράσσουν λαθρομετανάστες και πολιτικούς αντιπάλους, δίχως βεβαίως ποτέ να προβάλλονται και τα ακλόνητα στοιχεία προς πιστοποίηση των καταγγελιών.

Κατά εντελώς διαφορετικό τρόπο παρουσιάζουν τα ελληνόφωνα μέσα μαζικής εξαπάτησης τα εθνικιστικά κινήματα και ομάδες της Ουκρανίας. Ως γνωστόν, οι Ουκρανοί εθνικιστές διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέγερση κατά της κυβέρνησης, εξέγερση η οποία οδήγησε στη φυγή του Προέδρου της χώρας Β. Γιανουκόβιτς και στην πτώση της κυβέρνησης. Οι Ουκρανοί εθνικιστές λοιπόν, προβάλλονται ως σύμβολα της επανάστασης, ως πολιτικοί ακτιβιστές και άνθρωποι της διπλανής πόρτας, ήτοι τμήμα του Λαού.





Εκείνο το οποίο υποχρεώνει τους εγχώριους νταβατζήδες της ενημέρωσης να τηρούν μια τόσο αμφιλεγόμενη στάση είναι το γεγονός πως τα οφέλη και τα συμφέροντα των Ουκρανών εθνικιστών από την φυγή Γιανουκόβιτς, συμπίπτουν με τα συμφέροντα και όσα προσδοκούσαν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές, οι αμερικανοσιωνιστές, η σιωνιστικά ελεγχόμενη Ε.Ε. και φυσικά οι διεθνείς τοκογλύφοι.

Καθίσταται βέβαιο πως με το πέρας του χρόνου και σε συνάρτηση με την αντίδραση των Ουκρανών εθνικιστών στα όσα οι αμερικανοσιωνιστές επιχειρούν να επιβάλλουν στην μετά-Γιανουκόβιτς εποχή, θα προκληθεί μεταστροφή του αρχικού θετικού κλίματος υπέρ των Εθνικιστών, οπότε τα ελληνόφωνα καθεστωτικά μέσα προπαγάνδας θα εκχέουν ξανά το δηλητήριό τους κατά του Εθνικισμού.

Εντούτοις, εκείνο το οποίο σήμερα καλλιεργείται στους Έλληνες, είναι το εξής: οι Ουκρανοί εθνικιστές είναι λαϊκοί ήρωες, ενώ οι Έλληνες Εθνικιστές είναι «τραμπούκοι, φασίστες και ναζί» που απειλούν την δημοκρατία και την κοινωνική ειρήνη. Η πραγματικότητα φυσικά, βρίσκεται οπουδήποτε αλλού εκτός από τις οθόνες και τις κιτρινοφυλλάδες πλουσίων και συνεργαζόμενων με το Καθεστώς των διεφθαρμένων μεγαλοεργολάβων και μεγαλοεκδοτών.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου