ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Αυτή τη φωτογραφία και αυτό το σχόλιο για “συναγωγές” μασόνων επιστρατεύει από το πρωί η Χ.Α για να πλήξει τον Δένδια μετά το “Βατερλώ” στο Ληξούρι!

dendias_synagwgi3

Την ηχηρή αποδοκιμασία και την οργή των Κεφαλλονιτών βίωσε ο Νίκος Δένδιας. Η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρει ότι ο υπουργός Προστασίας του πολίτη, γίνεται δεκτός μόνο σε συναγωγές,  καθώς όπως υποστηρίζει, το περιβάλλον εκεί του είναι οικείο.
dendias_synagwgi3
Αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Ο Νίκος Δένδιας θέλησε να συνεχίσει το επικοινωνιακό σόου Σαμαρά πάνω από τα ερείπια, αλλά λογάριασε χωρίς τους κατοίκους. Ο πλέον αποτυχημένος υπουργός Δημόσιας Τάξης έφθασε νωρίς το μεσημέρι στο νησί με ελικόπτερο Super Puma προκειμένου να συντονίσει μαζί με τον γενικό γραμματέα Προστασίας του Πολίτη Πάτροκλο Γεωργιάδη τις ενέργειες στο νησί.
Καθώς περπατούσε στον πεζόδρομο του Ληξουρίου έγινε δέκτης αποδοκιμασιών με εξαγριωμένους πολίτες να τον γιουχάρουν και να του φωνάζουν. Μόλις μάλιστα οι πολίτες αντιλήφθηκαν τους δεκάδες πάνοπλους αστυνομικούς που τον φρουρούσαν οι ύβρεις και οι αποδοκιμασίες πολλαπλασιάστηκαν και ο Δένδιας φυγαδεύτηκε άρον – άρον.
Πλέον το έχει πάρει το μάθημα του ο -όχι για πολύ ακόμα- υπουργός Προ- Πο πως μόνο αποστειρωμένες βόλτες με την συνοδεία δεκάδων αστυνομικών σε αποκλεισμένες περιοχές μπορεί να κάνει και επισκέψεις σε συναγωγές. Οπουδήποτε αλλού είναι ανεπιθύμητος!”
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου