ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ "ΜΑΙΜΟΥ" ΣΠΟΥΔΕΣ


Το "πτυχίο" της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ρόδου που παρουσιάζει ο Κόνσολας είναι ΑΚΥΡΟ, αφού αποκτήθηκε με σπουδές μόνο ενός έτους στη Ρόδο. Η εισαγωγή του στο 2ο έτος της "ακαδημίας" Ρόδου ήταν παράνομη. Γιατί ήταν παράνομη;;; Ήταν παράνομη, γιατί έγινε χωρίς τίποτα από τα παρακάτω:..

1) Χωρίς αναγνωρισμένο πανεπιστημιακό πτυχίο παιδαγωγικής επιστήμης εξωτερικού.2) Χωρίς.....κατατακτήριες.3) Χωρίς μεταγραφή.
Ψεύδεται για μεταγραφή. Μεταγραφή δε δικαιούτο ο πρώην υπάλληλος του αμαρτωλού πολιτικού γραφείου του Παυλίδη, διότι:
Α) Αφ' ενός δε συνέτρεχαν σοβαροί λόγοι για να του δικαιολογήσουν μεταγραφή,Β) Αφ' ετέρου, δεν πέρασε ούτε τα μαθήματα του Ά έτους στην Ιταλία, που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για κάθε είδους μεταγραφή.
Οι πλαστογραφημένες πράξεις του ΔΙΚΑΤΣΑ των ψευδομαρτύρων του Κόνσολα κ.κ. Κωνσταντίνου Βρατσάλη και Νικήτα Πολεμικού, σύντομα σε δημόσια θέα. Εγώ δεν το ήθελα. Η ψυχή τους το ζήτησε.
Να τα περιμένετε όλα από αυτήν την παρέα. Ακόμα κι αυτά που δε θα πήγαινε ποτέ το μυαλό σας.

Υ/Γ
Τι εμπόδιζε τον Κόνσολα 1,5 χρόνο να με ξεφτιλίσει βγάζοντας το ιταλικό πτυχίο του;;; Να μου κλείσει και το στόμα;;;
Τον εμποδίζε ότι δεν το είχε.
Τι τον εμποδίζει φέτος να δικαιολογήσει "μετάγραφή" στους πολίτες;;; Να μου κλείσει και το στόμα;;;
Τον εμποδίζει ότι δεν πέρασε ούτε τα μαθήματα του Ά έτους και επομένως δεν έχει ούτε τις ιταλικές βαθμολογίες Α έτους. Απλά Ελληνικά.
Γνωρίζει επίσης, ότι και η "εξομοίωση" και το "διδακτορικό" και οι τριμελείς και επταμελείς επιτροπές στις εκλογές του και στις δυο βαθμίδες και "λέκτορα" και "επίκουρου", βρίθουν παρανομιών και παρατυπιών.
Τα ψυχιατρεία δεν απέδωσαν.
ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;;;;;
Να με απειλεί με παραδικαστικές ποινές και με παραδικαστικές περιπέτειες.
Νομίζει και νομίζουν, ότι θα λυγίσω και θα σκύψω το κεφάλι...
ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ Μάνο Consula ή "πρόξενε" και Κωνσταντίνε Αρβανιτόπουλε ή "Άρβυ" όπως σε έλεγε η ιδιαιτέρα σύμβουλός σου και εγκέφαλος της Σπείρας των Καταχραστών που υπέθαλπες μέσα στο γραφείο σου, υπουργέ της "Παιδείας" της ΝΔ.
"ΜΩΜΕΟΜΕΝΩΝ ΦΛΑΥΡΩΝ Ο ΑΓΑΘΟΣ ΟΥ ΠΟΙΕΙΤΑΙ ΛΟΓΟΝ".
Εμμανουήλ Μιχ. Διακομανώλης
Εκπαιδευτικός ΠΕ16, διωκόμενος από παραδικαστικούς του υποκόσμου, ανώμαλους διευθυντές του πεζοδρομίου του Αρβανιτόπουλου και κομματικές συμμορίες με αμφισβητούμενα προσόντα, που κατέλαβαν παράνομα διοικητικές θέσεις και εξοντώνουν με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο, όποιον αντιστέκεται.

ΤΥΦΩΝΑΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ, ΠΤΥΧΙΩΝ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ...
ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ "ΠΑΙΔΕΙΑΣ".
ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΡΟΔΟΥ, "ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ" ΚΑΙ "ΑΔΙΠ": "ΑΡΧΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" ΣΕ ΑΕΙ/ΤΕΙ...
Συνεχίζουν με τη συγκάλυψη του Παραδικαστικού Κυκλώματος Ρόδου & του αλήτη υπουργού Αρβανιτόπουλου, να εργάζονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, οι παρακάτω απατεώνες.
ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ "ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ" ΟΙ :
Κωνσταντίνος Βρατσάλης,Νικήτας Πολεμικός,Νικόλαος Ρέλλος,Ελένη Σκούρτου,Ποτίτσα Ξανθάκου.
ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΑ "ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ" ΟΙ :
Κωνσταντίνος Βρατσάλης,Νικόλαος Ρέλλος,Ελένη Σκούρτου,Σπυροβασίλης Φιοραβάντες,Μαρία Καμπουροπούλου-Σαββαίδη,Νικήτας Πολεμικός,Χρυσή Βιτσιλάκη,Αναστάσιος Κοντάκος,Ποτίτσα Ξανθάκου,Σπυρίδων Σπυρόπουλος,Κωνσταντίνος Ρωμανός,Μαρία Καίλα,Αναστασία Τσαμπαρλή,Ιωάννης Σειμένης,Σοφός Αλιβίζος,Χρυσάνθη Σκουμπουρδή,Γεώργιος Σακελλαρίδης,Χρήστος Γκόβαρης,Κωνσταντίνος Τσολακίδης και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι.

Καθηγητές χωρίς πτυχία ή με ημιαναγνωρισμένα πτυχία έχουν κάνει καριέρα - μαιμού σε διάφορα τμήματα του Π.Α. και ειδικότερα στη Σ.Α.Ε. Ρόδου. Ακολουθούν ονόματα ανά τμήματα:
Π.Τ.Δ.Ε.Βρατσάλης, Σκούρτου, Αθανασιάδης, Τσολακίδης, Κόκκινος, Τσαμπαρλή, Φιοραβάντες, Ρωμανός, Καζούλη, Καμπουροπούλου, Χιονίδου, Σοφός κ.ά..
Τ.Ε.Π.Α.Ε.Σ.Κόνσολας, Καίλα, Ξανθάκου, Καλαβάσης, Πολεμικός, Αναγνωστοπούλου, Ζερβού, Παπαδόπουλος, Σκουμπουρδή, Κοντάκος, Γκόβαρης, Βιτσιλάκη, Δημητρακοπούλου κ.ά..
Τ.Μ.Σ.Λυριτζής, Σειμένης, Συρόπουλος κ.ά..
Στο Μουσικό Γυμνάσιο Δωδεκανήσου, παράνομα διορισμένοι ως "Ε.Π.Μ." από το ΠΥΣΔΕ Δωδεκανήσου το 2008, από τους απατεώνες Παπαδομαρκάκη Ιωάννη και Νικολάου Μηνά, κατά παράβαση του Νόμου 3255/2006, οι Αναστασιάδης Ηλίας και Παραγυιός Γεωργιος, απ' ευθείας από τα μποστάνια και τις πίστες.
Και μύριοι άλλοι βέβαια οι οποίοι θα γίνουν "γραμματόσημα"....
Ποιος θα αποζημιώσει το Ελληνικό Δημόσιο για τα εκατομμύρια που κλέβουν τόσα χρόνια όλοι αυτοί οι παραπάνω απατεώνες ;;;
Εις υγείαν κορόιδα.

Σημείωση:
Χρειάζεται να γίνει ένας απολογισμός, σχετικά με το τι έχει συμβεί μέσα στα έτη 2012 - 2013 για τα επίμαχα θέματα, καριέρας Κόνσολα, παρανόμων διορισμών στη Ρόδο, πλαστών πράξεων τίτλων σπουδών, Παραδικαστικό Κύκλωμα Ρόδου και δράση, Άρειος Πάγος, υπουργείο Δικαιοσύνης και υπουργείο Παιδείας.Σύντομα θα αναρτηθεί.
Οφείλουμε όλοι οι πολίτες, να βάλουμε ένα "φρένο" στους κομματικούς και παραδικαστικούς "Νταβατζήδες" και στα οργανωμένα τους εγκλήματα.
Θα μας πολεμήσουν με όλες τους τις "δυνάμεις", γιατί δεν θέλουν να χάσουν αυτά τα παράνομα "προνόμια", των παρανόμων διορισμών στο Δημόσιο, της Πλαστογραφίας, της Απάτης.
Οι παράνομοι διορισμοί στο Ελληνικό Δημόσιο, είναι ο νούμερο ένα τρόπος τους για άγρα ψήφων, άντληση ισχύος για άσκηση πολιτικής εξουσίας. Χωρίς τους παράνομους διορισμούς στο Ελληνικό Δημόσιο, εάν δηλαδή το Ελληνικό Δημόσιο λειτουργούσε αξιοκρατικά, θα έχαναν κάθε ελπίδα να φτιάξουν κομματικό στρατό. Θα έχαναν τη δύναμή τους. Δεν θα είχαν καμμία δύναμη, καμμία επιρροή στους ελεγχόμενους, στους αδύναμους πολίτες. Θα έχαναν επίσης κάθε ελπίδα, να μπορούν να βολεύουν τα ανάξια τέκνα τους, συζύγους, ανήψια, ξαδέλφια, φίλους, ερωμένες κλπ. Θα ήταν τελειωμένοι...
Θα μας πολεμήσει και το Παραδικαστικό Κύκλωμα, το οποίο θέλει να ζήσει, ώστε να έχει παράνομα έσοδα, μίζες, δώρα, να στοχοποιεί, να αποσπά περιουσίες, να απαιτεί ακόμα μεγαλύτερους μισθούς από τους πολιτικούς "Νταβατζήδες" για να συνεχίσει τα κάνει όλα αυτά... Ίσως και να δολοφονεί για να επιζήσει, εκτός από το να εγκληματεί. Θέλει να συνεχίσει να κακοδικεί, να αρνησιδικεί, να εκδικείται, να απειλεί, να βασιλεύει, να πλουτίζει...


Read more: http://www.oparlapipas.com/2014/02/a_16.html#ixzz2tTQLE6cS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου