ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Ρατσιστική αιμοδοσία, εν Ελλάδι Ισραηλιτών, μόνο για εβραίους. K. Πρωθυπουργέ θα παρέμβετε;


Είδαμε τους συνεργάτες του καθεστώτος, αριστερούς, ακροαριστερούς, δημοσιογράφους και πολιτικούς να κόπτονται για τις αιμοδοσίες της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζοντας τες ως «ρατσιστικές».
Στις υποκριτικές αυτές εκδηλώσεις έφτασαν μάλιστα στο σημείο να παραβιάζουν τον νόμο, ενώπιον της Αστυνομίας, χωρίς να παρεμβαίνουν οι αρχές για να επιβάλλουν την τάξη και την νομιμότητα. Θυμίζουμε προς επιβεβαίωση των λεγομένων μας την θλιβερή σύναξη μερικών γραφικών κομμουνιστών στο νοσοκομείο Παίδων, προκειμένου να αποτρέψουν Έλληνες πολίτες από το να δώσουν αίμα.
Βέβαια αυτή η κίνησή τους στέφθηκε με το σύνηθες αποτέλεσμα της οποιασδήποτε κομμουνιστικής κινήσεως εν Ελλάδι, δηλαδή παταγώδης αποτυχία και πρόκληση άφθονου γέλιου στους Έλληνες.
Στην αντίληψη μας, όμως, έπεσε και άλλη μία αιμοδοσία που θα μπορούσαν να αποκαλέσουν «ρατσιστική». Συγκεκριμένα διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Ισραηλίτικης Κοινότητας Αθηνών ότι αυτή διαθέτει τράπεζα αίματος μόνο για εβραίους. Πεδίον δόξας λαμπρόν για επίδοξους «αντιρατσιστές» και πάσης φύσεως γραφικούς. Για να δούμε θα πούνε τίποτε για την «ρατσιστική» τράπεζα αίματος των Εβραίων ή μήπως η «ευαισθησία» τους εξαντλείται μοναχά στις δράσεις της Χρυσής Αυγής και συνεπώς είναι πολιτικά κατευθυνόμενη;
Γιατί αν ισχύει το δεύτερο (που ισχύει!) τότε μιλάμε για άλλο ένα μνημείο κομμουνιστικής υποκρισίας και η ευθύνη πέφτει (για άλλη μία φορά) στο Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ, τον Δένδια και την Αστυνομία που δεν πράξαν τα δέοντα προκειμένου να απομακρυνθούν οι γραφικοί που εμπόδιζαν την λειτουργία ενός νοσοκομείου. Βεβαίως δεν περιμέναμε να πράξουν τα δέοντα, αφού ως γνωστόν ο νόμος στην Ελλάδα του μνημονίου εφαρμόζεται επιλεκτικά και ευνοεί συστηματικά τα «σκυλιά» του συστήματος, όπως έχουν διαχρονικά υπάρξει οι κομμουνιστές.
Η Πηγή είναι η σελίδα της ΧΑ, θεωρούμε όλη αυτήν τη επιθετικότητα ενάντια στους έλληνες με πρόσχημα δήθεν ανθρωπιστικές αξίες που οι νδούλοι και οι μπολσεβίκοι δεν ασπάζονται, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και ΕΜΠΑΙΓΜΟ των ελλήνων.
Ο γνωστός πιτσαδόρος πρωθυπουργός, προσκυνητής των ραββίνων και του σιωνισμού, περιμένουμε να λάβει θέση….
Φυσικά δεν περιμένουμε κουβέντα απο τους γελοίους ψευτογιατρούς του Συριζα και του ΠΑΜΕ…προσβάλουν την λογική και το χώμα της Ελλάδος που πατάνε.
Όσο για τους Εβραίους πολύ καλά κάνουν και ας επιτρέψουν και σε εμάς να κάνουμε το ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου