ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Αλβανοί εργάτες επιτέθηκαν με ξύλα και πέτρες σε οδηγό λεωφορείου και τον έστειλαν στο νοσοκομείο - Η εταιρία και το συνδικάτο συμβούλεψαν τον οδηγό να μην κάνει μήνυση - Δείτε τι είπε στο θύμα ο γνωστός "επαναστάτης" συριζαίος συνδικαλιστής!!! (Το συνδικάτο ξέρει να βγάζει μόνο αντιρατσιστικές ανακοινώσεις...)

(φωτο αρχείου με Αλβανούς εργάτες)
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ...
ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ-ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ:

Από ΕΘΕΛ Συνάδελφος:
Εξοργισμένος περισσότερο με τους συναδέλφους του είναι ο Πέτρος Φ. που έπεσε θύμα επίθεσης από Αλβανούς εργάτες, στην αφετηρία των τοπικών της Γλυφάδας.

Το περιστατικό (που κάθε άλλο παρά πρωτοφανές είναι) συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα και ξεκίνησε ως μια παρεξήγηση μεταξύ ενός Αλβανού που εργάζεται δίπλα στην αφετηρία. Το λεκτικό επεισόδιο εξελίχθηκε σε επίθεση από την μεριά του Αλβανού προς τον συνάδελφο. Ο θρασύδειλος πήγε να τον χτυπήσει στο κεφάλι με κάποιο εργαλείο που κρατούσε, αλλά ο Πέτρος (που είναι πιο ψηλός και δυνατός) κατάφερε να του το πάρει και ο Αλβανός έπειτα από μερικές ψιλές κατέληξε στο έδαφος. Τότε θεωρώντας πως το θέμα έληξε, τον άφησε να σηκωθεί και να φύγει, ανενόχλητος.

 Εκείνος όμως μετά από λίγο επέστρεψε οπλισμένος με ξύλα και πέτρες... 

Ύστερα από σύντομη μάχη, ο ψηλός αν και δέχτηκε κάποια χτυπήματα κατάφερε να απωθήσει τον Αλβανό μέχρι την είσοδο του χώρου εργασίας του και να τον ξαπλώσει κάτω εκ νέου. Τότε έκανε το λάθος να γυρίσει την πλάτη και να φύγει (νομίζοντας πως έχει να κάνει με κάποιον που σκέφτεται όπως ο ίδιος και δεν χτυπάει πισώπλατα). 

Ο θρασύδειλος Αλβανός εργάτης, όμως σηκώθηκε πήρε έναν τάκο, από αυτούς που χρησιμοποιούν για τα σκάφη) και τον εκσφενδόνισε στην πλάτη του οδηγού. Το αποτέλεσμα ήταν να γονατίσει και να του κοπεί η αναπνοή (στο νοσοκομείο διαγνώστηκαν κατάγματα πλευρών), ενώ ο πισώπλατος Αλβανός έφυγε...για να επιστρέψει με άλλους έξι (6) Αλβανούς εργάτες, όλοι φορτωμένοι με μαδέρια και πέτρες!

Σύμφωνα με την καταγγελία του οδηγού, όλο αυτό το διάστημα και στην συνέχεια, ήταν παρόντες πάνω από 10 συνάδελφοι που καθόντουσαν και κοιτούσαν!!!

Ευτυχώς δεν κατάφεραν να τον ρίξουν κάτω και βλέποντας σθεναρή αντίσταση αποχώρησαν χωρίς να του κάνουν μεγάλη ζημιά...

Η αστυνομία ήρθε σχεδόν αμέσως αλλά στο ενδιάμεσο υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με προϊσταμένους της ΟΣΥ και με συνδικαλιστές, που τον έπεισαν να μην κάνει μήνυση στους Αλβανούς!!! 

Έτσι οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που ήρθαν περιορίστηκαν σε καταγραφή του περιστατικού και των στοιχείων των δραστών...

Από τους συνδικαλιστές του αμαξοστασίου που επικοινώνησε, ο ένας έτρεξε και τον βοήθησε και πήγε μαζί του στα νοσοκομεία (αν και αυτός του είπε να μην κάνει μήνυση) και ο άλλος που παριστάνει τον "αδιάλλακτο επαναστάτη" τον απαξίωσε γιατί ...πήρε πρώτα τηλέφωνο τον άλλο!!!
Εμείς που γνωρίζουμε καλά τον συγκεκριμένο συνδικαλιστή, δεν ...πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από τον Κασημέρη που δηλώνει ότι αντιπροσωπεύει τον Σύριζα...

Δεν περιμένουμε τίποτα καλύτερο από το συνδικάτο γενικότερα και από την πλειοψηφία των συνδικαλιστών που υπακούοντας στα κομματικά αφεντικά τους βγάζουν ανούσιες ανακοινώσεις κατά του...ρατσισμού και υπέρ των λαθρομεταναστών.
http://ethel-sinadelfos.blogspot.com
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου