ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ!!! Νέα συνάντηση Παπούλια με Αρχηγούς, τη Δευτέρα!





Με φόντο τα καταστροφικά σενάρια, από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ της Ευρώπης, για την ελληνική οικονομία και τις αγορές να "ουρλιάζουν" για τα περί μεγάλου κινδύνου επιστροφής στη δραχμή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας καλεί εκτάκτως τους αρχηγούς των....



ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, με στόχο να βρει την κοινή συνιστώσα ώστε να δημιουργηθεί κυβέρνηση συνεργασίας, με στόχο την άρση του πολιτικού αδιεξόδου από τη χώρα.

Την τελευταία συνάντηση το βράδυ της Κυριακής πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη στα πλαίσια των διαβουλεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης και αποφυγής νέων εκλογών.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισκέφτηκε πρώτος το απόγευμα της Κυριακής ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος συνοδευόταν από τον κ. Τέρενς Κουίκ, και όταν συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Παπούλιας του έδωσε την επιστολή Παπαδήμου για να πάρει θέση πάνω σε αυτήν.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε επίσης και με τη γενική γραμματέα του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα.

Λίγο μετά τις 21:30 συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Χρυσής Αυγής κ. Ν. Μιχαλολιάκο ο οποίος προσήλθε στο προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο Τύπου κ. Κασιδιάρη. Οι δημοσιογράφοι όταν περνούσε μπροστά τους κάθησαν στο πάτωμα σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τη συμπεριφορά απέναντί τους.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, όλα δείχνουν ότι ο Πρόεδρος φέρεται να έχει καταλήξει σε ένα σημείο, το οποίο θα αποτελέσει τη βάση συζητήσεων ώστε να βρεθεί η πολυπόθητη χρυσή τομή και τελικά οι αρχηγοί των κομμάτων να πουν "ναι" στην συγκυβέρνηση.

Έτσι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τη Δευτέρα στις 7.30 το απόγευμα, θα συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για την προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης με συμμετοχή των τριών αρχηγών που πήραν τη διερευνητική εντολή και του κ. Κουβέλη.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα το βράδυ η Προεδρία θα δώσει στη δημοσιότητα, μέσω της ιστοσελίδας της, τα πρακτικά των συζητήσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους πολιτικούς αρχηγούς εκτός από την επιστολή Παπαδήμου.

Αν δεν υπάρξει λύση, δεν αποκλείεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να απευθύνει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό και να προχωρήσει ακόμη και σε κυβέρνηση προσωπικοτήτων, διάρκειας λίγων μηνών.

"Πόρτα" Τσίπρα στον Πρόεδρο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του planet-greece, φουντώνουν τα σενάρια από την Κουμουνδούρου, που κάνουν λόγο για άρνηση εκ νέου συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τους αρχηγούς των υπολοίπων κομμάτων, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Στο αντίποδα, από το Προεδρικό Μέγαρο εμφανίζονται αισιόδοξοι πώς ίσως τελικά καταφέρουν να πείσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προσέλθει στον διάλογο, υπό το δέλεαρ της δημιουργίας κυβέρνησης προσωπικοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου