ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!!!



Απίστευτο, κι όμως ελληνικό… Αλήθεια, ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;

Σας διαβεβαιώνουμε, πως η είδηση που θα διαβάσετε παρακάτω, όσο απίστευτη κι αν σας φαίνεται, είναι 100% αληθινή: Ένας 25χρονος αστυνομικός, που υπηρετεί στο Τμήμα Μεταγωγών συνελήφθη (!!!) μετά από εντολή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, γιατί χρησιμοποίησε....
σπρέϊ πιπεριού εναντίον Τυνήσιου κρατουμένου, ο οποίος του επιτέθηκε για να δραπετεύσει. Ιδού η απίστευτη ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, σε βάρος 26χρονου αστυνομικού, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, διότι χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού σε 22χρονο αλλοδαπό κρατούμενο, υπήκοο Τυνησίας, ο οποίος προηγουμένως του επιτέθηκε κατά το χρόνο που ασφάλιζε τα κελιά».

Επίσης, ανακοίνωση εκδόθηκε και από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ (ή του αλήστου μνήμης ΕΛΑΣ;), με την οποία ενημερώνει το κοινό, ότι ο αστυνομικός ετέθη σε διαθεσιμότητα και θα πάει στον εισαγγελέα, γιατί δεν επέτρεψε στον λαθρομετανάστη να δραπετεύσει. Να αν δεν το πιστεύετε:

«Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο 26χρονος αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε εναντίον του ένορκη διοικητική εξέταση.

Ειδικότερα, σήμερα (25.04.2012) το μεσημέρι, ο 26χρονος αστυνομικός, σκοπός του κρατητηρίου του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια ασφάλισης κελιών των κρατουμένων, δέχθηκε αρχικά φραστική και στη συνέχεια σωματική επίθεση από τον 22χρονο κρατούμενο υπήκοο Τυνησίας.

Ο αστυνομικός, στην προσπάθεια του να επιτύχει την ασφάλιση των κελιών, χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού, το οποίο κατείχε παράνομα, κατά του 22χρονου κρατούμενου.

Ο αστυνομικός και ο κρατούμενος συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου».

Τα συμπεράσματα δικά σας!


eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου