ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 3 ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ!


 Ο λόγος για έναν 19χρονο από την Αλγερία, έναν 29χρονο από τη Συρία και έναν 34χρονο από την Παλαιστίνη που τελικά συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 19χρονος μαζί με τον 29χρονο, στις 25 Απριλίου το απόγευμα στην περιοχή του Καρτερού του Δήμου Ηρακλείου, αφού παραβίασαν πόρτα αυτοκινήτου ιδιοκτησίας 46χρονης Γαλλίδα, 
πήραν από μέσα ένα κινητό τηλέφωνο, μια φωτογραφική μηχανή, ένα πορτοφόλι και ένα ρολόι συνολικής χρηματικής αξίας 1.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, διέρρηξαν αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 66χρονου και πήραν από μέσα, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, ενώ επιχείρησαν να διαρρήξουν την πόρτα αυτοκινήτου ενός 38χρονου, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Τους πρόδωσε το αυτοκίνητό τους

Οι αστυνομικοί, εντόπισαν στην περιοχή Γιόφυρο του Δήμου Ηρακλείου, το αυτοκίνητο το οποίο οι δράστες χρησιμοποιούσαν για τις κλοπές. Σε έρευνα που έγινε σε αυτό, βρέθηκαν τα πράγματα που είχαν κλέψει από την 46χρονη Γαλλίδα.

Σε έρευνα που έγινε μετά, στο σπίτι που μένουν ο 19χρονος μαζί με τον 29χρονο και τον 34χρονο, 
βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος αντικειμένων, τα οποία δε μπορούσαν να δικαιολογήσουν πού τα βρήκαν.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι τα πράγματα αυτά, είχαν κλαπεί από τις παρακάτω περιπτώσεις κλοπών, τις οποίες έκαναν μαζί οι συλληφθέντες:

Το μεσημέρι της 22-04-2012, διέρρηξαν Ι.Χ. ιδιοκτησίας 73χρονης αλλοδαπής υπήκοο Ιταλίας, στον Αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.
Το μεσημέρι της 22-04-2012, διέρρηξαν Ι.Χ. ιδιοκτησίας 59χρονου αλλοδαπού υπήκοο Μ. Βρετανίας, στον Αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.
Το μεσημέρι της 22-04-2012, διέρρηξαν Ι.Χ. 34χρονου Έλληνα, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αμμουδάρας του Δήμου Μαλεβιζίου.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου