ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

O Σαμαράς υπέγραψε και συμφώνησε! ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!



Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Αυτό ήταν! Ο Αντώνης Σαμαράς, ο...Αντωνάκης, ο κολλητός του Γιωργάκη στο Κολλέγιο Αθηνών, ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ σήμερα για το Αγγλικό Δίκαιο και τα εργασιακά που ζητούσε η Τρόικα και τέλος! Και ξέρετε κάτι; Περίμενα, έτσω και τη τελευταία στιγμή, να κάνει το καθήκον του, είχα μια ελπίδα, αμυδρή έστω! Αλλά φεύ! Και μιας και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, τελικά μου...την έκανε τη χάρη ο Αντωνάκης και τη ...σκότωσε!

Ακρως επιβεβαιωμένο αυτό, απο δικές μας πηγές και του διαδικτύου, δε χωράει αμφισβήτηση. Ο Σαμαράς μας ΠΟΥΛΗΣΕ χειρότερα απο ό,τι ο ΓΑΠ. Γιατί αυτός είναι τελικά ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ! Και κατά την άποψή μου, επειδή επιθυμεί ΔΙΑΚΑΩΣ να γίνει πρωθυπουργός, έστω και για μια μέρα, θα κάνει τα πάντα, θα υπογράψει τα πάντα, ακόμη και τη θανατική του καταδίκη!

Και οι πληροφορίες, δε σταματάν εδώ! Οπως αναφέρει και το ιστολόγιο Κουρδιστό Πορτοκάλιο Σαμαράς θα επιχειρήσει να παρουσιάσει ως Νίκη προσωπική δική του την προδοσία του αυτή! Με ποιόν τρόπο; Μα με τον...γνωστό! Του ψευτο-καταγγελτισμού ασφαλώς και της πολιτικάντικης γλώσσας του μαύρου-άσπρου! Θα υποκριθεί δηλαδή πως αρνείται το Αγγλικό Δίκαιο, τη στιγμή που το έχει ήδη υπογράψει ο χοντρο-Βενιζέλος! Δηλαδή, ο ίδιος ο αντιπρόεδρος μιας κυβέρνησης που ο ίδιος και το κόμμα του ΣΤΗΡΙΖΕΙ! Αν αυτό δε λέγεται ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και ΨΕΥΤΙΑ, πέστε μου εσείς ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΧΘΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣ!

Στο μεταξύ, απο το ίδιο ιστολόγιο πληροφορούμαστε οτι ο Αν. Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας Νέας Δημοκρατίας & Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Νότης Μηταράκης βρέθηκε στο Λονδίνο, οδηγώντας - εν καιρώ τραγικής οικονομικής κρίσης! -μια Bentley παρακαλώ(!)και έκλεισε συμφωνία με αγγλική εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων η οποία θα αναλάβει να παρουσιάσει ως νίκη στα διεθνή ΜΜΕ, την προδοσία Σαμαρά και την αποδοχή της νέας σύμβασης! Μ αυτό το στόχο ο Μηταράκης ξεκίνησε συνεργασία και με το νομικό γραφείο Μπερνίτσα στον Πειραιά! Γιατί; Μα ασφαλώς να βρεθούν δικονομικές τρύπες και παραθυράκια για να δικαιολογηθεί οτιδήποτε προκύψει! Αν μπορεί αυτό να είναι δυνατόν!!!

Κι όμως, αυτό το όρθιο ανθρωπάριο, μας ζάλιζε μέχρι πρότινος με διάφορες πολιτικάντικες κορώνες, οτι δεν πρόκειται να υπογράψει τίποτε που να περιέχει δυσμενείς όρους για τη χώρα μας! Και πρίν αλέκτωρ λαλήσει τρίς, έσκυψε το κεφάλι και προσκύνησε, μη τυχόν και...χάσει την ευκαιρία να...κυβερνήσει κι αυτός το πτώμα της πατρίδας μας...

Εν τω μεταξύ, έχουμε και το πρωτοσέλιδο του Κουρή σήμερα (Αυριανή), που ...κοουτσάρει τον ...Αντώνη να μην υπογράψει τίποτα, ενώ και οι ίδιοι που...παρεπιδημούν την "Ιερουσαλήμ" του Ταύρου, γνωρίζουν πολύ καλά οτι το έχει ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ!

Ελληνες, εγώ προσωπικά έχω ήσυχη τη συνήδεισή μου, γιατί το φώναζα εδώ κι ένα χρόνο απο το ιστολόγιό μας, οτι ο Αντωνάκης δεν είναι τίποτε περισσότερο απο ένα κακέκτυπο ενός διεθνούς πολιτικού απατεώνα και εγκληματία, όπως είναι ο ΓΑΠ. Φιλαράκια βλέπεις, απο τα ...μικράτα τους, τι περιμένεις! Στο χωριό μου λένε "Ο,τι σκ..ά και το φτυάρι". Και έλεγα μάλιστα, απο τον Νοέμβρη που μας πέρασε, οτι ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Λίγοι με πίστεψαν... Ο Φαήλος ο Κρανιδιώτης δε, προσπαθούσε να μας πείσει για τα ...απίστευτα με ένα σωρό άρθρα του!... Και δυστυχώς, η πλειοψηφία συμφωνούσε μαζί του...
Διαβάστε να δείτε τι γράφαμε τότε τον Νοέμβρη στο Λόγιο Ερμή με το άρθρο
Το ψέμα για την υπογραφή του Σαμαρά!...


Τους Νεοδημοκράτες λυπάμαι, που ακόμη και τώρα, ένα ποσοστό εξ αυτών, εξακολουθούν να του δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης, με το ποσοστό 19 με 21% ως πρόθεση ψήφου, κατα πως λένε οι γκαλοπτζήδες. Και ακόμη χειρότερα, λυπάμαι τη προγιαγιά του, την Πηνελόπη Δέλτα, που τον κοιτάει απο ψηλά, απο τη "γειτονιά των Αγγέλων" και ασφαλώς θα ντρέπεται για λογαριασμό του...

Τι άλλο να πώ...

Να μας λυπηθεί ο Θεός, μόνο τούτο... Να λυπηθεί το γένος μας, μιας και δεν μας έμεινε άλλο στήριγμα απο πουθενά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου